reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Suzi, życzę powodzenia, oby nic nie przyszło!

PanaKotka, owocnych starań! I żeby gość nie krępował ;-)

Ja też jak byłam na wiosce w dni płodne, to była rodzina mojego męża, także też musieliśmy wybierać moment ale nie było źle :laugh2:

Ja mam tylko Kalendarzyk na moim telefonie, no i po raz pierwszy w tym cyklu spróbowałam testy owulacyjne.
Też 'nie' czekam na 27.08 :-) Szczerze mówiąc, mam pesymistyczne nastawienie. Mam trochę problemy z trawieniem dziś i jakby coś mnie kłuło w brzuchu, ale już nie wiem czy nie wymyślam, bo to możliwe :szok: Szkoda gadać :baffled:

Już nie mogę się doczekać kiedy ktoś z nas zajdzie w ciążę :rofl2:

reklama
Hej dziewczynki:-)
Co do antykoncepcji to ja prawie 3 lata bralam tabletki:-/ juz nigdy do nich nie wrócę mimo ze czulam się bardzo dobrze.

Ludek to też mój trzeci cykl starań i się bardzo niecierpliwie. Teraz owu powinna być z lewego jajnika wiec licze ze będę cos czuła i w końcu się uda. Testy owu będę robić od niedzieli mniej więcej.

U mnie teraz generalnie szal. Szukamy mieszkania narazie do wynajecia, mąż zmienia prace wiec licze ze w natłoku zajęć dzieciaczek zechce się szybciej pojawić:-)

Trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie.

A ja prowadzę wykres ale narazie informacyjnie. Nie mogę się już @ doczekać żeby wznowić starania. @ mam mieć dopiero 9 września bo jestem świeżo po poprzedniej. A tak w ogole to bym już M dopadła :p a tu jeszcze półtora ygodnia postu:-/

Hej ale fatalnie sie czuje glowa i brzuch mnie boli jestem u babci robimy placki ziemiaczane i rosol☺ mi temka szaleje dziwny ten wykres

Ostatnia edycja:
Dziwny jest taki inny zawsze po dniach plodnych tempka nie spadala mi ponizej 37 znowu cos szwankuje

Załączniki

• 1439975839242.jpg
    1439975839242.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama