reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Drwal jak się ogoli, to wygląda jak gówniarz... Nie mogę na niego wtedy patrzeć, póki nie zarośnie :) Wszyscy moi znajomi myśleli, że jest o 2-3 lata starszy... Dają mu zawsze 27-29lat. A on skończył już 38lat!

Just, mnie się o dowód pytają, jak fajki albo alko kupuje w obcych sklepach... :/ Ja się nie starzeję od kilku lat wcale

Misia 3 to fajna różnica ;)
W ogóle to wydaje mi się, że problemem w związkach nie jest kalendarz w jakiejkolwiek postaci ale sami ludzie. I nie ważne czy są rówieśnikami, czy student z profesorka, czy uczennica z nauczycielem. Zawsze podmiotem pozostają oni. Istotą związku są ludzie a nie atrybuty fizyczne rzeczywistości. Także uważam, że śmiało można powiedzieć, że problemem są ludzie a nie kalendarz. Stąd ryzyko nie dotyczy wieku ale samych partnerów, ich relacji, intencji, dojrzałości.

reklama
Oleczka, zapraszamy serdecznie :) Wszystkie duszyczki mile widziane :)
Napisz skąd jesteś, ile masz lat, ile cykli się staracie i kiedy masz przewidywany termin @ :) Lusia dopisze Cię do listy na 1 stronie wątku :)

Just, dzięki. Nienawidzę tej swojej dziecięcej urody :/ Dlatego makijaż mocny robię :)
I my też nie pijemy, choć Drwal jeszcze pali, a ja w listopadzie '14 rzuciłam po ponad 8 latach palenia...