justjestem
Moderatorka
PanaKotka wow! Gratulacje! Silna babka z ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia, po pierwsze zmień pracę. Zawsze jakąś znajdziesz nawet, jeśli miałabyś znaleźć coś gorszego "na przeczekanie", by dać sobie czas na szukanie czegoś lepszego. Niestety ja też miałam do czynienia z różnymi nie fajnymi sytuacjami w pracy - od zwolnienia za to, że klient ukradł cennik pieczywa, po molestowanie w pracy. Jeśli pracodawca w jakikolwiek sposób narusza Twoje prawa, zasady BHP itd to od razu szukać nowej pracy i równolegle zgłaszać wszystkie nieprawidłowości do odpowiednich instytucji. I nie bójcie się używać dyktafonów. Nagrywajcie prześladowanie, znęcanie się psychiczne i wszystkie sytuacje obciążające pracodawcę. Choć w sądzie nagranie o którym pracodawca nie wiedzial nie może być dowodem, to jednak zawsze jest dowodem nieoficjalnym, bardzo często branym pod uwagę przez osoby prowadzące sprawy i sędziów.
Dzisiaj mój Drwal nawiał z roboty i porwał mnie na randkę
Mieliśmy prywatny seans w multikinie i romantyczny obiad w mcdonaldzie Oglądaliśmy super komedię, a że byliśmy sami na sali, to mogliśmy robić co chcemy, śmiać się i gadać Oczywiście o niczym mi nie powiedział wcześniej i całkowicie mnie zaskoczył Niedawno wróciliśmy