reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Just, tak!!! Mój eks był jeszcze o 7 lat starszy od Drwala... A był o wiele większym dzieckiem od niego. Wszystko zależy od charakteru, systemu wartości, oczekiwać i dojrzałości. Ale nie wyobrażam sobie być z rówieśnikiem nawet. Albo kimś młodszym... Po prostu nierealne dla mnie chyba.

Hej a ja nie pale od ovulacji do @ na wrazie czego ;) ale w tym cyklu zapalilam tylko 1 dnia ze @przyszła i jakoś mnie nie ciągnie. Tyle że ja pale okazjonalnie bardziej i jak Misiek nie widzi.

Sylwia, po pierwsze zmień pracę. Zawsze jakąś znajdziesz nawet, jeśli miałabyś znaleźć coś gorszego "na przeczekanie", by dać sobie czas na szukanie czegoś lepszego. Niestety ja też miałam do czynienia z różnymi nie fajnymi sytuacjami w pracy - od zwolnienia za to, że klient ukradł cennik pieczywa, po molestowanie w pracy. Jeśli pracodawca w jakikolwiek sposób narusza Twoje prawa, zasady BHP itd to od razu szukać nowej pracy i równolegle zgłaszać wszystkie nieprawidłowości do odpowiednich instytucji. I nie bójcie się używać dyktafonów. Nagrywajcie prześladowanie, znęcanie się psychiczne i wszystkie sytuacje obciążające pracodawcę. Choć w sądzie nagranie o którym pracodawca nie wiedzial nie może być dowodem, to jednak zawsze jest dowodem nieoficjalnym, bardzo często branym pod uwagę przez osoby prowadzące sprawy i sędziów.

Dzisiaj mój Drwal nawiał z roboty i porwał mnie na randkę :)
Mieliśmy prywatny seans w multikinie i romantyczny obiad w mcdonaldzie :) Oglądaliśmy super komedię, a że byliśmy sami na sali, to mogliśmy robić co chcemy, śmiać się i gadać :) Oczywiście o niczym mi nie powiedział wcześniej i całkowicie mnie zaskoczył :) Niedawno wróciliśmy :)

Niestety u nas nie ma mozliwosci wniesienie na teren sklepu nawet telefonu jest dyrektor by zobaczyl co kolwiek grozi wywalenie ze sklepu ;/

A więc ... :) jestem z Warszawy mam 24 lata staramy sie od 7 cholernie długich cykli :) planowana @ jest na 1.10 chociaż chciałabym jej już nie widzieć :)

Oleczka witaj, każda tu wolalaby jej nie miec ;)
Kotka oo a wydawałaś mi się wyższa na zdjęciu, ale miałaś może wiekszy obcas ;)

reklama