reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Julka, też tak uważam że lekarz nie powinien robić żadnej nadziei. Lepiej miła niespodzianka niż zalamka. Dziewczyny, mocno Wam kibicuję szczegóły tym z Was co naprawdę długo czekają na maluszka. Bede płakać ze szczęścia razem z Wami :-) Tak dobrze że Kropeczka już skonczyla starania :-)
Luska, masz krótkie cykle więc test może wyjść fałszywie ujemny.
Just, kiedy masz niby dostać ten okres?

Mnie już na wymioty bierze od tych testów z jedna kreska także nie mam żadnej pokusy juz :/ Spokojnie czekam na okres i po cichu marze że nie przyjdzie :-D

Zamknięta grupa - super pomysł :-)

Ja bylam i w Warszawie i w Krakowie ale z Wrocławia trochę drogi jest :/

reklama
Jestem zła na tego lekarza, aż się dziwie że aż 100 ocen ma pozytywnych (średnia 5.0). No ale jak ktoś nie ma problemów z zajściem w ciąże to być może mu odpowiada.

Piersza kolejnosc to dobry lekarz ktory mi pomoze wiec lepiej sie spotkac jak bedzie cieplo np na wiosne narazie poznajmy sie na fb co?

Kurde, post mi zjadło....

Julka, może on chciał Cie "zaczarować" - sprawić, że uwierzysz i liczył na cud, że odblokujesz psychikę i faktycznie się uda? Nie mniej za takie eksperymenty powinien zostać przekopany po jajcach...

Ludek, a Ty to widzę następna na liście po burę... Po co testujecie przed terminem? I to jeszcze 2 dni... Przecież wiecie, że przy testach czasem jeden dzień robi kolosalną różnicę i jest się w ciązy, a stężenie hcg w moczu jest niewykrywalne dla testu...

Kotka ja wiem ze sie nie udalo czulam to juz gdy mnie wysypalo na twarzy cos jest nie tak musze wziasc sie w garsc porobic badania widocznie musze troche jeszcze poczekac

Julka, nie wiem... szukam jakiegoś wytłumaczenia po prostu. Tak czy inaczej na prawdę powinnaś go nieźle opierdzielić osobiście, prosto w twarz

reklama