reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Just, ja zawsze powtarzam, że o związek warto walczyć i trzeba dużo rozmawiać, przede wszystkim o tym, co jest trudne. Jak się wyrobi zasadę, ze nie przemilczamy problemów, to wtedy wszystkie przeszkody stają się kolejną porcją cementu, dzięki której obie strony lepiej siebie rozumieją i dwie osoby zaczynają parzeć w tym samym kierunku.

Drwala już sobie wychowałam najwidocznieJ, bo sam wczoraj temat zaczął i wyjaśnił czemu tak się zachowywał w sobotę i 2/3 niedzieli. Zabrakło mi jedynie wprost wypowiedzianego słowa "przepraszam", ale za kilka dni do tego wrócę i mu przypomnę, że po takiej sytuacji przeproszenie jest swoistą kłódką definitywnie zamykającą problem. No i nie wymagajmy cudów od faceta. I tak to ogromny postęp. A potem było godzenie :) I było cudownie :D

Just, im dłużej z Wami tu piszę, tym bardziej jestem ciekawa jakie jesteście w rzeczywistości. A gdyby udało nam się rodzić w jednym terminie, to w ogóle szaleństwo. W ogóle ten wątek stał się bliski mojemu sercu po prostu.

Julka, nie ważne czy super aktywny czy cały spędzony w łóżku. Ważne, żeby spędzić go w taki sposób, który pozwala się odstresować. A Wam się udało! I to jest super :)

reklama
Dziewczyny też jestem ciekawa nas wszystkich, jakie jesteśmy w rzeczywistości, czy tak dobrze by nam się rozmawiało również na żywo i tak naprawdę tego jak wyglądamy. Może kiedyś pomyślimy o wątku zamkniętym, tam będzie nasze grono i nikt z zewnątrz nie będzie miał możliwości żeby czytać to co piszemy ;-) może jeszcze bardziej się otworzymy ;-)

Ja też jestem Was ciekawa i jestem za wątkiem zamkniętym!! W ogóle ja często jestem w Wawie także warszawianki i inne dziewczyny możemy zrobić spotkanie ;)

reklama