reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Ja kielce wiec troche daleko, mam przeczucie ze nic z tego test jednak nie klamie okres sie napewno pojawi wiec 16 cykl przedemna

Dziewczyny a ja w tym cyklu przeżyłam tragedię. Lekarz dał mi tak mocną nadzieje ( nie powinien aż takiej) że byłam pewna w 90% że się uda a tu wstaję rano i @........ to było straszne przeżycie i nigdy bezpodstawnie nie zrobię sobie aż takich nadziei. Mam wielką wiarę, że teraźniejszy lekarz odpowiednio się mną zajmie i powie mi w końcu co jest przyczyną tego, że nie mogę zajść w ciąże.

Lusia, a mówiłam, żebyś nie robiła... Że podziwiam za wytrwałość. Z resztą, póki @ nie dostaniesz, to nie masz pewności czy test nie był fałszywie ujemny. Czekaj spokojnie. Wcale mógł nie wyjść jeszcze. Już się nasłuchałam jak testy wychodzą u niektórych dopiero po 2 tyg. od terminu.

Ja w Warszawie też często bywam, więc jestem jak najbardziej za!
Karola, z Krakowa masz pociąg przecież, to samo Lusia z Katowic :) Akurat ze stolicą wszyscy mają jakieś połączenia.
Gorzej np ode mnie dojechać do Krakowa, bo droga jest TRAGICZNA. Do Katowić mam pół polski...

Grupa założona :) Zaproszenia wysłane :)

Bez pomocy lekarza sie nie obejdzie boje sie ze jest ze mna cos nie tak i ze nie bede miala dzieci, just nie placze smutek jest ale musze walczyc mam kochajacego meza i to najwaznieasze a dziecko przyjdzie z czasem

reklama
Julka, temu lekarzowi to bym powiedziała do słuchu. Mówiłam, że na tym etapie to musiałby mieć mikroskop, aby coś zobaczyć. Myślalam, że ma tak duże doświadczenie, że może przewidywać na podstawie pewnych wyznaczników. Przykro mi, że Cię to spotkało i dobrze, że zmieniasz lekarza. Tamtemu to bym wygarnęła wszystko i specjalnie bym się jeszcze rozryczała, aby było mu głupio i żeby miał wyrzuty sumienia... Takich złamasów powinno się porządnie przekopać po jajach, żeby wiedzieli chociaż w części, unaocznić im, jak nas bolą takie rzeczy...