reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
hej dziewczyny moja @ właśnie się skończyła. Trwała 1,5 dnia. Teraz przez 12h wystarczyła mi jedna wkładka,bo dopiero na powrocie do domu została na niej kropla brązowego śluzu...

Kana jest ok widocznie organizm wczesniej sie oczyscil moja trwala ostatnio z plamieniami bite 6 dni ciekawe jak teraz bedzie teraz

Julka, fajnie. Mój nie potrafi sam nic zrobić w kuchni jak ja jestem w domu...

Lusia, nie mów, że nic z tego!! Temperatura w górę to raczej dobry znak niż nie dobry... Sama sobie wmawiasz, że się nie udało, choć nic nie wiesz jeszcze. Do 22go jeszcze masz kilka dni.

Kaana, szybko poszło. Przynajmniej nie męczysz się :)

My mieliśmy jechać do znajomych, ale nie pojechaliśmy, bo Drwal ma jakieś humory... Cały dzień robiłam smakołyki dla Drwala, które wcale nie chciały wyjść - galaretka nie chciała stężeć, do sernika dałam chyba za dużo mleka, na spód za dużo nasączenia wylałam i jeszcze forma okazała się za mała i nie weszła mi galaretka na wierzch... Mam dość. Kasza manna do drugiego deseru tylko wyszła, ale schrzanić się jej po prostu nie da, więc nic dziwnego. Na co dzień się nie maluję, więc dzisiaj się wymalowałam i siedzę taka wypindrzona w ciuchach pod kołdrą i wszystkiego mi się odechciało...
Jeszcze po pregnylu chyba mam owulację teraz z tego drugiego pęcherzyka, bo jajnik nasuwa aż miło. I niedobrze mi dzisiaj kilka razy było, ale tylko troszeczkę, pewnie po pregnylu właśnie. Z bara-bara dzisiaj też będą nici, bo moja druga połowa ma focha. I niech se ma. 4 ostatnie dni fikaliśmy, to powinno być ok... ech :(

Helloł laseczki. Ja się nacharowalam, posprzatalam, popralam i ugotowalam. Mój mężulek leży biedaczyna chory na maxa. On jak choruje to leży cały dzień nieprzytomny a potem mu przechodzi.

Hej witam sie w niedzielne przedpoludnie, wczoraj stalo sie cos dziwnego tak mnie bolalo jak sie kochalismy ze musielismy przerwac nie wiem co jest grane tak mnie ciagnie w dole ze masakra

Ostatnia edycja:
Hej Lusia :) Ja też się witam.
Niedawno się obudziłam, bo pół nocy nie spałam ze względu na ból. Miałam tak silną owulację, że nie mogłam zasnąć. Udało mi się zasnąć dopiero grubo po 2:00... Dzisiaj rano za to brzuch ciężki na dole, obolały. No i 2 owu miałam, moze jednak będą bliźniaki? No i mój wykres temperatury piękny. Mam dobre przeczucia do tego cyklu

reklama