reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Ewelinka mam nadzieje ze wyjdzie Ci bardzo szybko, żeby to zależało tylko od nas to juz każda byłaby w ciąży albo i miała dzidziusia.

PanaKotka a tyle się trabi o poszanowaniu intymności pacjenta a tu cos takiego Cie spotkało:-/ wspolczuje. Jeśli bylas w szpitalu klinicznym to pewnie dlatego mialas taka "widownie". Masz zawsze prawo odmówić, pamiętaj. I jak to nie będziesz miała znieczulenia? To juz pewne?

Dziewczyny a ja jakaś zakręcona jestem bo dosłownie od pierwszego dnia po owu miałam wrażenie ze nic z tego i naprawdę w tym cyklu nie myslalam ze mogę być w ciąży. Czekalam na okres ale i tak mnie dziś zaskoczył. Za to z nim nadeszły nowe nadzieje.

reklama
Hej dziewczyny ja siedze w pracy. Mam tak bolesne miesiączki ze mam nadzieje ze juz następnej przeżywać nie będę musiała.
Co u Was słychać? Mojemu mężowi się strasznie przykro zrobiło ze dostalam okresu ale obiecał ze cytuje ,, ja ci w tym cyklu pokaże jak się robi dzieci" wiec trzymam go za słowo:-)

tynka ja tez mam takie bolesne okresy wiec wiem co czujesz dlatego zdecydowalismy sie ze bedziemy sie starac o dziecko ale jak widzisz ciezko mi to wychodzi

Hej ja właśnie siedzę sobie w parku, wyszlam na spacer ale jest tak gorąco że mała z tego przyjemność. Jutro i w weekend ma być jeszcze gorzej, ech. Nie cierpię upałów.
Tynka fajne Twój mąż ma podejście, coś czuję że nie będziecie długo czekać na 2 kreseczki.

Zamówiłam sobie z allegro trochę testów ciążowych. Jestem w szoku ile można zaoszczędzić, wychodzi nawet 5 razy taniej niż w takim rossmanie.
Aha, i zaczęłam brać castagnusa mając nadzieję, że obniży mi trochę prolaktyne. Wczoraj mnie strasznie bolaly jajniki i brzuch jak na @, dziwne. Dzisiaj już wszystko ok. Ciekawe czy to od casta było.

Tynka, znieczulenia nie będzie, bo paniczny lęk przed bólem związany z bólami miesiączkowymi nie jest dla nich wystarczającym argumentem. Chyba pojde na shsg... Zapłacę kupę kasy, ale podobno jest lepsze i mniej boli.
A z tymi lekarzami, to ja nie miałam jak ich wywołać, bo wchodzili i wychodzili co chwila, a każdy oczywiście lookał mi między nogi! W ciągu 5 minut moje narządy widziało więcej ludzi niż przez cale moje życie!
Sorry dziewczyny, że rzadziej się odzywam, ale to mnie przytłoczyło. Zrobiłam za to AMH i mam już wynik. Jest dobry. Jutro LH robię.
Wszystkim Wan gorąco kibicuję.
Tynka, fajny mąż. Ja ze swoim się wczoraj strasznie pokłuciłam.
Lusia, wiem, co czujesz. Przechodziłam to samo i też mam nadzieję, że po ciąży będzie trochę lepiej...
Falka, ja też chyba zacznę brać castagnusa. Tylko w preparacie cyklodynon jest go chyba więcej.

reklama