reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Ja tam bym chciala blizniaki ale chlopca i dziewczynke :D Bo chce miec 3 dzieci a juz stara dziewiatka jestem a w dodatku slabo plodna wiec lepiej za jednym zamachem ;)

Ja tam chcialabym miec blizniaki☺ lubie dzieci teraz szczegolnie bo szwagier z zona maja 2 dzieci 3 latka chlopca i pol roku dziewczynke razem mieszkamy i ja cala milosc przelewam na nie i moja chrzesnice to mi pomaga

Julka, ja zaczęłam używać Conceive Plus w drugim cyklu staran. Przyjemny i podobno nie szkodzi plemnikom także go używam jak czuję dyskomfort. Wierzę że niektórym mógł pomóc :-)

Lui, zobacz ile osób na liście czeka na @ w tym miesiącu i trzymaj kciuki ;-)

Ja bym chętnie jednocześnie urodziła chlopca i dziewczynkę :-)

Jezu, wszystkie chcą bliźniaki :D Powariowałyście :D
Mnie przeraża podwójne chodzenie wokół noworodka/niemowlęcia. Dziecko mojej siostry jest dość kłopotliwe - alergie, wada wrodzona, kolki, przegrana walka o karmienie piersią, ciągłe płacze i na dodatek dziewczynka już teraz jest tak uparta, że szok (jak moja siostra). Troszeczkę mnie to nastraszyło, choć wiem doskonale, że moje dziecko będzie kompletnie inne i jestem wręcz pewna, że nie będzie aż tak kłopotliwe w obsłudze (kwestia dziedziczenia charakteru).

Lui, z siostrą już się poukładałyśmy. Coraz rzadziej mamy spięcia. Ona JEST mniejszą perfekcjonistką i szanuje to, że nie jestem w stanie psychicznie wytrzymać, aby cały czas się opiekować jej dzieckiem, a ja się bardziej staram, więcej jej pomagam i staram się zająć małą najlepiej jak potrafię.
Śpij dobrze :)

Ja nie chcę :p Mam koleżankę, a właściwie już jej cień, 1.5 roczne, od urodzenia nie były zsynchronizowane z pobudkami, ona wstawała w nocy co godzinę, bo raz jedna, raz druga, mimo starań, walki, nie udało jej się. Szkoda mi jej bardzo. Bliźniaki to istny poligon :rofl2::sorry:

reklama
U mnie tez wlasnie i nareszcie moge rozpoczac nowy cykl :) Nowy termin:

@ 15.10, 9 c.s.

Milego dnia kobitki, ja sie zawijam w koc, popijam ibuprom i umieram :p