reklama
Ja tam chcialabym miec blizniaki☺ lubie dzieci teraz szczegolnie bo szwagier z zona maja 2 dzieci 3 latka chlopca i pol roku dziewczynke razem mieszkamy i ja cala milosc przelewam na nie i moja chrzesnice to mi pomaga
ludek
Fanka BB :)
Julka, ja zaczęłam używać Conceive Plus w drugim cyklu staran. Przyjemny i podobno nie szkodzi plemnikom także go używam jak czuję dyskomfort. Wierzę że niektórym mógł pomóc :-)
Lui, zobacz ile osób na liście czeka na @ w tym miesiącu i trzymaj kciuki ;-)
Ja bym chętnie jednocześnie urodziła chlopca i dziewczynkę :-)
Lui, zobacz ile osób na liście czeka na @ w tym miesiącu i trzymaj kciuki ;-)
Ja bym chętnie jednocześnie urodziła chlopca i dziewczynkę :-)
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Jezu, wszystkie chcą bliźniaki Powariowałyście
Mnie przeraża podwójne chodzenie wokół noworodka/niemowlęcia. Dziecko mojej siostry jest dość kłopotliwe - alergie, wada wrodzona, kolki, przegrana walka o karmienie piersią, ciągłe płacze i na dodatek dziewczynka już teraz jest tak uparta, że szok (jak moja siostra). Troszeczkę mnie to nastraszyło, choć wiem doskonale, że moje dziecko będzie kompletnie inne i jestem wręcz pewna, że nie będzie aż tak kłopotliwe w obsłudze (kwestia dziedziczenia charakteru).
Lui, z siostrą już się poukładałyśmy. Coraz rzadziej mamy spięcia. Ona JEST mniejszą perfekcjonistką i szanuje to, że nie jestem w stanie psychicznie wytrzymać, aby cały czas się opiekować jej dzieckiem, a ja się bardziej staram, więcej jej pomagam i staram się zająć małą najlepiej jak potrafię.
Śpij dobrze
Mnie przeraża podwójne chodzenie wokół noworodka/niemowlęcia. Dziecko mojej siostry jest dość kłopotliwe - alergie, wada wrodzona, kolki, przegrana walka o karmienie piersią, ciągłe płacze i na dodatek dziewczynka już teraz jest tak uparta, że szok (jak moja siostra). Troszeczkę mnie to nastraszyło, choć wiem doskonale, że moje dziecko będzie kompletnie inne i jestem wręcz pewna, że nie będzie aż tak kłopotliwe w obsłudze (kwestia dziedziczenia charakteru).
Lui, z siostrą już się poukładałyśmy. Coraz rzadziej mamy spięcia. Ona JEST mniejszą perfekcjonistką i szanuje to, że nie jestem w stanie psychicznie wytrzymać, aby cały czas się opiekować jej dzieckiem, a ja się bardziej staram, więcej jej pomagam i staram się zająć małą najlepiej jak potrafię.
Śpij dobrze
justjestem
Moderatorka
Ja nie chcę Mam koleżankę, a właściwie już jej cień, 1.5 roczne, od urodzenia nie były zsynchronizowane z pobudkami, ona wstawała w nocy co godzinę, bo raz jedna, raz druga, mimo starań, walki, nie udało jej się. Szkoda mi jej bardzo. Bliźniaki to istny poligon
justjestem
Moderatorka
Pechowy miesiąc skoro nikomu nie wyszło, PanKotka trzymam za Ciebie kciuki :*
reklama