reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. Ja dziś przywiozłam ze sobą trzeci dobytek - tatuaż. w ważnych i trudnych momentach swojego życia robie tatuaże a później jak zwycięża to z uśmiechem na nie patrzę. te jest związany z walką o mój prywatny cud..jest chyba najważniejszy z wszystkich.
justjestem
Moderatorka
Julka no to piona. Ja taż otatuowana
justjestem
Moderatorka
Misia moja koleżanka to samo ma.
Justjestem czyli to nie aż takie rzadkie. Bo dziewczyna od tatoo mu powiedziała ze jest 3 jej takim klientem. Zawziela się skubana i powiedziała ze będzie robić póki nie będzie idealnie- tylko nie wiem jak mój mąż to wytrzyma. Juz miał z kilkanaście sesji calodniowych na przestrzeni 2 lat. Wcześniejsze tatuaże przykrywa jednym.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi tez się podobają tatuaże, od zawsze tak było ;-) mój kochany tez ma trzy tatuaże tylko większe od moich. ja swój pierwszy zrobiłam jak rozstałam się z facetem po 5ciu latach związki, drugi jak walczylam z nerwica w najgorszym momencie, a teraz ten - moja wiara ze doczekam swojego cudu. większość osób która nie wiem co się u mnie w zyciu dzieje nie zrozumie żadnego z nich, ale dla mnie są ważne i maja duże znaczenie.
ten jest dzisiejszy.
ten jest dzisiejszy.
Załączniki