reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Istnieją lekarze z powołania ale jest ich bardzo mało niestety:-(

Udało mi się wstawić suwaczek:-) oby działał teraz.

Jakoś mi tak dziś niedobrze a piersi mi chyba popekaja takie mam wielkie i bolace ze masakra. Każdy mój stanik za mały. Tak w ogóle to jest mój drugi cykl po odstawieniu tabl i chyba tak mi hormony buzuja ze ten zespół napięcia przedmiesiączkowego taki nasilony.

Żeby suwaczek sie wyświetlał to muszę go pod każda wiadomością wklejac?
5oal5kkqg900a3aw.png

Ostatnia edycja:
Suwaczek się wstawia w profilu w sygnaturze bodajże i go nie widać w aplikacji i w wersji mobilnej forum z tego co się zorientowałam. Więc ja nie wstawiam

hej lekarze z powolania malo takich spotykam ja mialam bardzo nasilone pms ale odkad pije inofem wszystko sie unormowalo czuje sie swietnie cera wyladniala wiec owulacja jest blisko ogarnelam chaupe umylam podlogi starlam kurze padam z nog a jak wam mija sobota

Ja miałam wycieczkę do weterynarza. Znajomi niedawno szczeniaka wzięli i ma pchły, które bezczelnie zaatakowały mojego zwierza w trakcie zabawy. A moje psie dziecko uczulone na pchły. Dostała alergicznego pchlego zapalania skóry. Bidulka wziąż się drapie. Kupiłyśmy więc obrożę foresto... 96zł. 3 tygodnie temu miała podany spot-on (35zł, który już przestał dzialać). Normalnie to jakieś żarty. Dostała też leki przeciwzapalne i antyhistaminowe. Już jej trochę lepiej i odsypia.

Ostatnia edycja:
Do obroży dostałyśmy także "diamenty" odblaskowe, więc będzie nie tylko stylowa, ale też bezpieczna :)

Załączniki

• 1436629412497.jpg
    1436629412497.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 36
Obroża superowa! Ale i cena słuszna. Biedny psiak, mam nadzieję że leki szybko pomogą. A mogłabyś pokazać jak on w całości wygląda?

Miałam miłą sobotę, byliśmy z mężem na chińszczyźnie a potem na spacerze w parku. Poogladalismy dzieciaczki na placu zabaw, nasz stały punkt wypraw do parku. Tyle ich jest, a co jedno to słodsze. Ech.
Ale przynajmniej nerwy trochę mi opadły, już się tak nie stresuję.

Falka, ona w całości czyli pies czy obroża? Co chcesz obejrzeć :D Takich "diamentów" są 3 szt. :)
U nas mąż dzisiaj później wrócił, bo był załatwiać parę spraw. Jedliśmy obiad "na leniucha" czyli pizzę z dowozem :) A teraz wielkie strzyżenie i pielęgnacja brody mojego Drwala :)

reklama