reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Mój ma prawie dwa lata, też mało jajka nie zniesie za swoim Panem. Uwielbia go, chociaż ja się jakoś bardzo pominięta nie czuję, ale Pan to jego bóstwo. No bo ja czyszcze oczka ze śpiochów, uszy, kąpię i czesze. xD Ale jak się czegoś ten chojrak wystraszy to ucieka do mnie, do mamy <3

reklama
Bo to się nazywa solidarność jajników o solidarność plemników :-) chociaż psia wie jak się ustawić bo śpi po mojej stronie - ja jestem mniejsza i ma więcej miejsca ;-) hehe ja też jestem of kapania, czesAnia, czyszczenia uszek i obcinania pazurów. a jakie psiaki macie?

Oj moja to walczy z Kamilem rano o miejsce ;) Kamil zawsze rano wstaje i się kręci po domu wtedy azula do mnie do łóżka oczywiście łeb na poduszkę i piszczy żeby się do niej odwrócić i przykryć a jak Kamil chce znow się położyć no to bez warczenia się nie obejdzie ;) i o ile za mna jest trochę miejsca to się wcisnie ale odwrócona musze być do psa :D

pieski to kochane istoty. chciałabym drugiego ale boję się że sobie nie poradzę d
sama w domu z dzieckiem i psami. a jak sobie przypomnę ze trzeba będzie uczyć pieska wszystkiego od początku to mi się odechciewa..

Ja mam Golden retrievera, kupiliśmy go razem więc to wspólne dziecię, już prawie dorosłe, dlatego się śmieje, że stara się trzymać sztamę z panem i tylko udaje, że mnie już tak bardzo nie potrzebuje ;p. Lubi alkohol, najbardziej pifko, gdy tylko takowe jest spożywane pies będzie leżał obok na kanapie, z mordką na kolanach, a jak skapnie mu choć odrobina to już non stop będzie o nie prosił.

No ja to jestem fanka kotów zdecydowanie :) A wlasnie, nie boicie sie toksoplazmozy? Bo ja robilam test i nie mam przeciwcial wiec nie moge np ukochanego sushi jesc :(

Ja mam yorka i ma 2 lata. kupiłam go tuż przed przeprowadzka mojego wiec w sumie w teorii jest "moj" a w praktyce jest jak jest ;-) toksoplazmoza wbrew pozorom najbardziej można się zarazić jedząc niemyte warzywa i owoce mo i surowe mieso

Ja procz psa mam 4swinki i sprzątanie należy do mnie. Co do toksoplazmozy to myślę że wystarczy dbac o higienę i jest ok. Nią można się zarazić i jeść warzywa czy owoce a wiadomo ze się z tego nie zrezygnuje

reklama