reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Zgadza sie :) A ja kombinuje na co mam jeszcze isc :p Co jest jeszcze wazne? Mialam USG, TSH, Prolaktyne, Progesteron i kompleksowa morfologie - wszystko idealnie... Co jeszcze moze te ciaze blokowac?

casia w domu popatrzę na swoje wyniki ze szpitala to ci napiszę co mi robili ;-) Mnie chyba dziś dopadło mocniej przeziębienie, słabo mi, zimno i mam zawroty głowy...:-(

Ja będę robić LH, FSH prolaktyne i estriadol w 3-5dc Progesteron w 21dc, wzrost estriadolu w 12-14dc. A jak to będzie ok to tsh ft4,ft3,anty to i atpo

Witajcie kochane :)

Kropeczka - długo się nie odzywałaś. Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i że w ciąży jesteś. Nareszcie pierwsza karta forum się zapełnia - SUPER! Mamy termin porodu blisko siebie - cieszę się - bo zawsze to raźniej i wymienić się można różnymi spostrzeżeniami, uwagami, porównać. Ja zobaczyłam maleństwo już w 5 m-cu - i co 2-3 tyg. mam usg - od początku chodzę prywatnie - bo tyle czekałam na mój skarb, że boję się zaryzykować na fundusz. Trzymam kciuki za Ciebie - jak będziesz miała usg to nie tylko zobaczysz pęcherzyk, ale w Twoim tygodniu ciąży już serduszko, które pewnie już będziesz mogła usłyszeć. To wspaniałe uczucie odżywa gdy tylko o nim pomyślę - jest cudowne!

Julka - ja śniłam o ciąży,porodach już od ok 15 lat - a dopiero teraz marzenia się ziściły. A każdy sen był jak realny, odczuwalny, namacalny. To wspaniałe- i na pewno się ziści!

Casiah - a drożność jajowodów robiłaś? A LH, cholesterol, glukozę?

reklama
Oj u nas to nie tylko ja mam sny o ciąży dzieciach itp ;) Kamil tez coraz częściej opowiada jakie ładne dzieci będziemy mieć :D ostatnio nawet przyjaciolka do mnie z samego rana dzwoni i pyta czy chce jej cos powiedzieć ;) ale ja lubię takie sny, nie doluja mnie a wręcz wprawiają w dobry humor na cały dzień. I zawsze staram się je albo opisać na kartce albo zapamiętać każdy szczegół :)