reklama
Luska jak juz pisalam ja mam z allegro testy od Meditrade takie z różową końcówką i idealnie na 24 godziny przed owu test był pozytywny aż w szoku byłam ze tak pięknie wyszedł.
to takie zamowie
karola1507
Podążając za marzeniami:)
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Tynka to mój wykres. Narazie temp w górze.
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Tynka, a ty w przeglądarce na tel korzystasz z forum, czy przez aplikację? Bo w apce widać zdjęcia wykresu.
A co teraz z tym, że od lipca podobno wszystkim kobietom ma przysługiwać znieczulenie i szpitale mają za to dostać dodatkowe 400zł od porodu? Czyli nadal nie wszędzie będzie można z tego skorzystać? Bo ja myślałam, że dzięki temu właśnie wszędzie będzie można dostać...
Fajnie, że moja astma do czegoś mi się wreszcie przyda i przynajmniej znieczulenie dostanę.
Ja czytałam o takim żelu, który ma dawać większy poślizg przy porodzie i dzięki temu tkanki rzadziej pękają... A żel na szyjkę też słyszałam... Ale podobno w ogóle lekarze nie chcą tego stosować wszystkiego.
A co teraz z tym, że od lipca podobno wszystkim kobietom ma przysługiwać znieczulenie i szpitale mają za to dostać dodatkowe 400zł od porodu? Czyli nadal nie wszędzie będzie można z tego skorzystać? Bo ja myślałam, że dzięki temu właśnie wszędzie będzie można dostać...
Fajnie, że moja astma do czegoś mi się wreszcie przyda i przynajmniej znieczulenie dostanę.
Ja czytałam o takim żelu, który ma dawać większy poślizg przy porodzie i dzięki temu tkanki rzadziej pękają... A żel na szyjkę też słyszałam... Ale podobno w ogóle lekarze nie chcą tego stosować wszystkiego.
92Tynka92
Fanka BB :)
PanaKotka raczej wszędzie to nie przejdzie z tym znieczuleniem. Chociażby dlatego ze musieliby wszędzie miec odpowiednią liczbę anestezjologow a z tym jest problem. I lekarze tego nie polecają bo nic z tego nie maja a po drugie musieliby się uczyć jak stosować takie nowinki. Korzytam z forum po prostu przez internet i niektóre zdjęcia mi się nie wyświetlają. Chyba zainstaluje ta aplikacje do tego forum.
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Tynka, a jaka jest filozofia stosowania żelu, który jest w aplikatorach, których wyciska się go jak ze strzykawki dokładnie w to miejsce, gdzie powinien trafić? W opakowaniu są bodajże 3szt i podaje się go co ileś tam godzin.
No właśnie to, co wprowadzili z tym znieczuleniem ma zapewnić anestezjologa na każdej porodówce - 400zł to ma być jego wynagrodzenie (swoją drogą chciałabym tyle zarabiać za każdy poród, bo to prawie tyle, ile mamy obecnie kasy tygodniowo)
No właśnie to, co wprowadzili z tym znieczuleniem ma zapewnić anestezjologa na każdej porodówce - 400zł to ma być jego wynagrodzenie (swoją drogą chciałabym tyle zarabiać za każdy poród, bo to prawie tyle, ile mamy obecnie kasy tygodniowo)
reklama