reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kotka u mojego lekarza monitoring 40 zł i mnie przyjmuje między pacjentkami także trochę się wciskam no ale cóż..;-) dziś pojadę kolo 19 i zapadnie wyrok..
Cześć Kochane. Wpadłam na chwilę zaraz po wizycie kontrolnej. Moja Kruszka znowu urosła i ma 3,9 cm. Ma już widoczne nóżki i rączki - wszystkiego po dwie. I dziś pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojego maluszka. I pomimo tego, że jeszcze nie czuję jego ruchów - to dziś - kiedy usłyszałam rytmiczne bicie jego serduszka uwierzyłam, że noszę pod sercem kochaną wyczekaną i wytęsknioną istotę, I że ona żyje i jest częścią moją i mego męża. Cudowne to uczucie-a mężowi jak zobaczył usg z rączkami i nóżkami pojawiły się łzy w oczach. Ech - wczoraj mieliśmy 12 rocznicę ślubu - cudowny prezent na nasz mały jubileusz. Kochane z niecierpliwością czekam na Wasze ciąże! Wasze małe cuda! Będę się cieszyć razem z Wami kochane - bo dochodzi do mnie jak wielki to jest skarb i jak bardzo jest zależny od nas. Pozdrawiam Was wszystkie!
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, nie odzywam się ostatnio bo cierpie na chroniczny brak czasu. Non stop praca i praca a jak mam wolne to padam z wyczerpania.
Ja juz myslalam ze cykl znowu stracony bo testy owu wychodziły dwa dni prawie pozytywne a potem nic!!! Ale w piątek tak mnie zaczął ciągnąć prawy jajnik ze myslalam ze umrę z bólu a libido szalalo! Nawet myśleć nie mogłam normalnie bo tylko seks i seks w głowie. Zrobilam test owu a tu dwie krechy wiec z przyjemnością dzialalismy. Rano juz mnie nic nie bolalo. Nie chce się nastawiac ale mam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!!
Ja juz myslalam ze cykl znowu stracony bo testy owu wychodziły dwa dni prawie pozytywne a potem nic!!! Ale w piątek tak mnie zaczął ciągnąć prawy jajnik ze myslalam ze umrę z bólu a libido szalalo! Nawet myśleć nie mogłam normalnie bo tylko seks i seks w głowie. Zrobilam test owu a tu dwie krechy wiec z przyjemnością dzialalismy. Rano juz mnie nic nie bolalo. Nie chce się nastawiac ale mam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. cykl owulacujny!!!! owulacja była z parę dni temu może 2 może 3 i lekarz cały czas się uśmiechał. mówił ze mam piękne endometrium 14 mm i ze mu się bardzo podoba i mruga okiem. ja do niego ze jeżeli coś widzi to niech powie a on ze narazie nic ale to endometrium jest ksiazkowo-ciążowe i narazie mam czekać a on mi nie powie czy tak czy nie. cierpliwość i cierpliwość. żegnając się mówił ze ma nadzieję że następnym razem na wizycie usłyszę serduszko. ehh chciałabym..
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Jak widać, trzeba być spokojniejszym. Wszystkie wiemy doskonale, że najgorsze, co można zrobić, to się stresować. Julki przykład to kolejne potwierdzenie tej tezy.
Fajnie, że coś się dzieje i że takie dobre wieści.
Chciałabym kiedyś takie coś usłyszeć o swoim naturalnym cyklu...
Julka, na kiedy masz kolejną wizytę?
Tynka, Twoje wieści też wyborne Jeśli ciało samo się domagało, to musi coś być na rzeczy i na pewno wszystko pójdzie po Twojej myśli
Iwonko, Aniele, czuwaj dalej nad nami. Superancki prezent mieliście na rocznicę. My mamy za 2 tygodnie rocznicę, pierwszą, ale jestem pewna, że z prezentu nici. Masz zdjęcie swojego małego Wielkiego Cudu? Boże, jak ja marzę o tym wszystkim, co Wy przeżywacie. Po nocach nawet śni mi się to wszystko o czym piszesz - pierwsze hsg, pierwszy raz usłyszane serduszko, nóżki, rączki... Pewnego dnia i mnie pewnie będą dane takie emocje
Fajnie, że coś się dzieje i że takie dobre wieści.
Chciałabym kiedyś takie coś usłyszeć o swoim naturalnym cyklu...
Julka, na kiedy masz kolejną wizytę?
Tynka, Twoje wieści też wyborne Jeśli ciało samo się domagało, to musi coś być na rzeczy i na pewno wszystko pójdzie po Twojej myśli
Iwonko, Aniele, czuwaj dalej nad nami. Superancki prezent mieliście na rocznicę. My mamy za 2 tygodnie rocznicę, pierwszą, ale jestem pewna, że z prezentu nici. Masz zdjęcie swojego małego Wielkiego Cudu? Boże, jak ja marzę o tym wszystkim, co Wy przeżywacie. Po nocach nawet śni mi się to wszystko o czym piszesz - pierwsze hsg, pierwszy raz usłyszane serduszko, nóżki, rączki... Pewnego dnia i mnie pewnie będą dane takie emocje
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kotka ja owulacje mam już któraś z rzędu. co z tego jak ciąży nie ma...narazie czekam nie nastawiając się na nic. tak powinnam zrobić. lekarz w sumie nie umówił mnie na wizyte. uśmiechał się i powiedział żebym zadzwoniła jak dostane okres to wtedy będziemy myśleć ale on uważa że leki nie są mi potrzebne. może wtedy to badanie droznosci? nie wiem... myślicie że lekarz po grubości endo może cokolwiek stwierdzić?