reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Tak cytrynka, dokładnie tak jak piszesz. Hej Julka, u ciebie tak samo dokładnie tak jak piszesz, zmiana klimatu ma wpływ na nasz cykl i owulacja może się opóźnić i cykl przedłużyć. A ja się muszę pochwalić, że chyba śluz mi się zmienia na ten płodny więc nadzieje na ten miesiąc pomału wraca

reklama
Hej ja bylam dzis na koncercie bo dzis dozynki fajnie grali masters wiec sobie potanczylam fajnie bylo a jak tam u was megi julka falka tynka kotka kana jak wam minela niedziela

luska u mnie niedziela minęła w podróży. teraz mój wyjeżdża do pracy i wróci we wtorek kolo 11. nie lubię tych jego wyjazdów :-( no ale nic trzeba spiąć tylek i do przodu ;-)

Cytrynko, co się dzieje? Czemu starania odwołane? Domyślam się, że coś wydarzyło... Wszystko w porządku?

My byliśmy nad jeziorem, tym razem na 3 auta :)

Moja biedna psina miała mały wypadek, uległa kontuzji i bidulinka takiego pisku narobiła, histeryczka, że całe jezioro ją słyszało, a łapę ciągnęła za sobą, jak by była co najmniej połamana w 3 miejscach. Oczywiście, po schłodzeniu w zimnej wodzie, wyszła na niej normalnie :D Nadal mi się z niej śmiać chce.

Teraz odpoczywamy :)

Kotka moja to nawet udawać umie :D raz pod moją nieobecność coś w łapę się stało a ze to było akurat w przed dzień gdy miałam dłuższe wolne to spędziłam z nią dużo czasu i się nią zajęłam. Teraz jak nie mogę jej gdzieś wziasc i mnie za dlugo nie ma albo wychodzimy i wie ze nie wychodzimy do pracy to po powrocie mam kulejacego smutnego z opuszczonym ogonem i uszami psa :D a jak się śmieje i pytam czego oszukuje to łeb odwraca, ogon zaczyna chodzić, zaczepiam ja i pies cudownie uzdrowiony i zaczyna się kilkuminutowa "klotnia":D ale przyznam że kilka razy nabralam się :D

reklama
Megi, moja jest najcudowniejszym stworzeniem na świecie. Je zawsze wieczorem i ma syndrom wiecznie głodnego wilka i niemiłosiernie żmendzi. Jak zwlekam z podaniem michy, to idzie na skargę do Drwala :D Tego nawet nie da się opisać słowami. Rozumie bardzo wiele słów, ale jest też cwaniarą i udaje, że czegoś nie rozumie, jeśli sama nie ma z tego korzyści np rzucisz jej patyk, zabawkę lub cokolwiek innego i każesz przynieść w ramach zabawy, to przyniesie. Ale jak chcesz żeby cokolwiek przyniosła co Ci potrzebne, to nie przyniesie, małpa. Wie też co to całus i wie, że tylko ja jej daję całuski w policzek - siada wtedy przede mną i nadstawia policzek. Jak daję kilka całusków, to przyciska głowę do ust :) Rano, jak tylko Drwal wyjdzie, to zawsze są obowiązkowkowe tulanki i całuski. I pomaga się ubierać. Łapie za nogawkę i ciągnie ją tak, żeby można było ją łatwo założyć. Ale tylko, jak się ją poprosi :D Nawet rajstopy pomaga założyć i nigdy nic nie porwała, ani w rajstopie oczka nie zrobiła. Jest wyjątkowa. Miałam wiele różnych zwierząt, ale ona jest na prawdę inna :)