reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

kochana bedzie dobrze ja mialam krwiaka w macicy po wypadku nie wspominam tego najlepiej lezalam na intensywnej terapi mialam tyle rurek w brzuchu ze szok
gdybym nie trafila na stol operacyjny to umarlabym w nocy bylam nie przytomna prawie tydzien az mnie ciarki przechodza juz 10 lat minelo

Ostatnia edycja:
reklama
Najważniejsze że masz już to za sobą, ale wierzę takie chwile są straszne, niewiadomo co się może wydarzyć :)

i81xxzdvv6pdcl7m.png

Ostatnia edycja:
Alela, ja też mam bliznę pod pępkiem długą na 12cm, wysoką na ponad 1cm... Gruba, czerwona (jak zimno to sina) i sztywna. Plus 9 blizn po dziurach po laparoskopiach i ciało obce w brzuchu. Najważniejsze, że żyjemy i że mamy szanse na dzidzię. Nawet z komplikacjami damy radę! Będziemy się wspierać, a wtedy wszystko się uda!

Rany dziewczyny. Ja to przy Was czuję ze jestem lakiem. Jedyny zabieg jaki przeszłam to składanie ręki po złamaniu. A i tak miałam szczęście ze kość skóry nie przebiła. Naprawdę podziwiam Was ze jesteście takie dzielne. W każdym bądź razie jak tyle już przezylyscie to teraz musi się udać zaciazyc.

Lusia A z tym testem to za wcześnie. Ja dopiero @ mam mieć za tydzień. Nic jeszcze nie wyjdzie. Zresztą nawet testów w domu nie mam.

reklama
Na betę też może być za wcześnie. Żeby betę zrobić też musi minąć kilka dni od zagniezdzenia. U mnie mdłości to objaw taki sam jak ból brzucha czy piersi przed @. Także taki objaw to żaden objaw. Spokojnie poczekam do czwartku. Chociaż przyznam się ze nie wytrzymałam i zamówiłam więcej testów na allegro:p