reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Raszpleńko, ja Ci powiem tak, jak mnie powiedziano kiedy złapałam candidę po mecie, operacji i antybiotykoterapiach - jest to bardzo trudno potwierdzić w badaniach. Jeśli jest więc podejrzenie, to trzeba przeleczyć w ciemno. A że chlamydia i rzęsistek bardzo popularne i wysoki % populacji zakażony, to ja bym zarządała przeleczenia. Tak, jak zarządałam odpowiedniego leczenia przy candidzie. Nie możemy sobie pozwolić na nawrót w ciąży.

A obcykana jestem, bo w dzisiejszych czasach trzeba skończyć medycynę. Inaczej tak Cię przeleczą, że nigdy nie wyleczą... Ja pilnuje lekarzy. Z hsg jedynie za bardzo zaufałam. Bo nawet nie przypuszczałam, że istnieje tak straszny ból...

reklama
Hej w koncu doczytalam oj z tymi lekarzami szczepieniami to jest masakra padam z nog ale salatka juz jest zagotowana i zrobiona napisze cos wiecej jutro dobranoc

Witaj Luska :) witajcie Dziewczyny...:)

PanaKotka...myślałam też właśnie o tym przeleczeniu lecz jak zobaczyłam, że są opinie, że ludzie leczą to latami i nie mogą się pozbyć to mina mi zrzedła - choć niektórzy piszą, że wystarczy np. 10 dni antybiotyku... i bądź tu mądry człowieku...

Hej:-)
U nas pogoda wisi. Ciągle burza gdzieś krazy. Teraz zaczyna kropic. Nie chciało nam się myśleć i pojechaliśmy na obiad do Czech. Normalnie się obzarlismy ze hej. Teraz czekamy na mojego chrzestnego i będzie mała imprezka.
Miłego popoludnia:-)

a ja się pochwale...byłam nad wodą na noc z mężusiem i spiekłam sie na raka- pierwsze moje słońce tego lata :) a od poniedziałku urlopik :D nie mogę się doczekać :) ....dziś mam juz 35 dc i czekam na @ .....straszcznie bolą mnie cycuszki i mam dziwne podolewanie w brzuchu- nie jak na okres, takie tępe kłucie na dole, ktore trzyma koło minutki a potem nie boli przez pół dnia..:/ jak nie dostane @ do środy to teścik zrobię chyba ...

Hej bylam dzis u chrzesnicy dopiero wrocilismy rozbawila mnie dzis do lez pogonila ksiedza i powiedziala ze go nie lubi bo nie dostala obrazka no ubaw po pachy u mnie sie blyska ciekawe czy padac bedzie

Hej dziewczynki:-) kropeczka mam nadzieję ze brak okresu jest spowodowany tym na co wszyscy czekamy:-)
U mnie wszystko oki okres się kończy plamie juz tylko od wczoraj.Mam bardzo dużo pracy i jak wrócę to Was czytam ale ze zmęczenia nic nie pisze.
U mnie upały trwają, dopiero dziś się chmurzy od rana ale watpie żeby popadało.
Lusia dzieci są przekochane. Wczoraj był u mnie mój chrzesniak, który mega się slini ( ma półtora roku) pytam go Adasiu co ci leci z buzi a on deszcz i Adaś mokry. Ale się smialam ha ha ha ha

reklama