reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Hej dziewczyny, mogę się do was dołączyć?
Mam 23 lata, staramy się od niedawna. Teraz właśnie mam @ i próbujemy szczęścia w drugim cyklu.
To będzie nasza pierwsza fasolka. Bardzo bym chciała nie czekać na nią długo. Przeczytałam cały wasz wątek i mnóstwo innych informacji. Bardzo dużo się dowiedziałam... Aż wstyd, nie miałam zielonego pojęcia a np. śluzie, jak wygląda śluz płody, o zmianach szyjki. Nic z tych rzeczy mnie nie interesowało bo szybko zaczęłam stosować antykoncepcje hormonalną.. Teraz wiem, że do niej nigdy nie wrócę.
A dziś znów gorąco. Czy nie miało być już chłodniej?:angry:

reklama
Jestem z Kostrzyna, następna @ planowo na 21.09 ale moje cykle dopiero dochodzą do normy. Ostatni miał 37 dni, może ten będzie krótszy...

u mnie niedziela mija przyjemnie. jesteśmy po śniadanku, o 15 obiad u teściów. Ja leżę i siedzę na forum, a ukochany dzielnie walczy z odkurzaczem ;p (golden retriever, słodki kochany ale mega sierściasty "pierworodny" synek pańci ) jest powodem odkurzania co 2 dzień ;]

reklama