reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

falka kiedys musi sie udac ja tez mam radar na kobiety w ciazy i z wozkami jak szwagierka zaszla w ciaze to mialam dolek i lekka depresje jak urodzila to unikam tej malej do tej pory bo mieszkamy w jednym domu ale juz sie oswajam duzo pomaga mi maz

reklama
Lusia, mnie mąż tez wspiera tak, jak potrafi. Kiedyś w ogóle nie umiał uczyć okazywać. Teraz się zmienia, pracuje nad sobą. Chce być dobrym ojcem. Mam w nim wsparcie i to dla mnie jest bardzo ważne.

Mam już zaświadczenie dla anestezjologa do narkozy :)

Ja narkozę znoszę doskonale. Jedynie jak mnie wybudzają to płaczę (stres schodzi) i czuję się tak zmęczona, że cały dzień sobie dosypiam jeszcze. Ale po powaznych operacjach tego samego dnia już chodzę :) i nigdy nie załatwiłam się na basen. Zawsze muszę iść normalnie do toalety... Inaczej nie umiem.

Hej:-)
Ja już noc odespalam. U nas krajobraz jak po wojnie. Wszędzie powalone drzewa, słupy energetyczne. Zerwane kable. Masakra, nigdy czegoś takiego nie widziałam. W ogole w trakcie burzy nie było świata widać. Zrobiło się czarni jakby taka gęsta czarna mgła.
Ja dziś nie mam energi do życia. Coś mnie cyce bolą i brzuch tak jak na okres. Widać zwykle @ objawy do mnie się skradaja.

Witaj Suzi; -)

PanaKotka, ja na szczęście nigdy narkozy nie miałam bo nie miałam żadnych poważnych zabiegów.

u nas byla rano burza ale tylko pokropilo dzis zostaje sama w nocy moj idzie na noc do pracy a dopiero wrocil z pierwszej zmiany alez mnie tesciowa wkurzyla postanowilismy sie postawic w nastepne lato moj chce wyjechac zeby zarobic i w koncu ruszyc z budowa domu bo ja z tesciowa nie mam zamiaru mieszkac do konca zycia bo osiwieje i wyladuje w wariatkowie wszystko jej przeszkadza wszystkiego sie czepia mam jej dosc

Ostatnia edycja:
Karola, mnie zawsze nawałnice omijają z daleka. Wszędzie będzie katastrofa, a u mnie tylko pokropi. Złego licho nie bierze :p

A narkoz miałam kilka. Operacje miałam 3, w tym jedna z plukaniem otrzewnej. W bikini raczej sie nigdy nie pokażę. 2x cięcia laparoskopowe plus cięcie klasyczne. Blizna na bliźnie. W dodatku blizny mi przerastają, więc 2lata po operacji są nadal wielkie, czerwone i sztywne. Pod pępkiem mam 20cm średnicy obszar bez czucia... Niestety nie dało się uniknąć operacji :(

reklama
Lusia czym Cię tak ta teściowa wkurza?

PanaKotka to faktycznie trochę juz tego przeszlas. U nas na szczescie obylo sie bez zerwanych dachow ale kilka samochodow ucierpialo.