reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
termin następnej @ to 08.09. Oby nie przyszła ;-)
Przeciez do niczego nie namawiam tylko mówię że moim zdaniem fajny pomysł spędzić taki upał gdzie indziej niż w domu i jak się chce to można. "Jeśli się chce to się znajdzie sposób, jeśli nie to znajdzie się powód" ja się trzymam tej zasady
reklama
U mnie jutro zaczynają się dni płodne i akurat jadę do domku na wsi gdzie obecnie robi remont z ojcem mój mąż, także w sam raz dołączę do niego i można działać. Może po tygodniu rozłąki dzidzia nam wyjdzie Julka, szkoda, że okres jednak przyszedł, ale zawsze jest coraz bliżej upragnionej ciąży
luska, szkoda, że nie jedziesz nad morze, ja zresztą też. W czerwcu byłam w górach, a teraz tydzień w domku na wsi, zobaczymy może tam będzie gdzie się kąpać A planujecie w ogóle jakiś urlop? Podobno urlop dobrze wpływa na zapłodnienie A jak wygrałaś ten zestaw?
karola, po przerwie może akurat sie uda od razu
Wszystkim kto ma w następnym tygodniu razem ze mną dni płodne i zielone światło, życzę owocnych starań!
Zestaw kosmetykow na rozstepy z soray☺ na urlop nie jedziemy kase przeznaczylismy na naprawe samochodu