reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
u mnie dziś sucho, temperatura nisko i brzuch boli, nie ma złudzeń a za niedługo jadę nad morze więc świetnie..
Julka moze nie bedzie tak zle jak tam trzymam kciuki zeby jednak nie przyszla mysl pozytywnie ja dzis jade do starostwa w sprawie pracy bo bylam tam na stazu prawie rok☺ odbieram dzis nagrode w rossmanie jakis zestaw kosmetykow z konkursu wiec zycie jest piekne
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hejo:-)
A u mnie multum śluzu i to by było na tyle. Zero objawów A do @ został tydzien. Nie pogniewalabym się jakby przyszła wcześniej. Ale jak na to liczę to pewnie przyjdzie później albo w terminie.
A u mnie multum śluzu i to by było na tyle. Zero objawów A do @ został tydzien. Nie pogniewalabym się jakby przyszła wcześniej. Ale jak na to liczę to pewnie przyjdzie później albo w terminie.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
mam okres, dobrze w sumie bo i tak wiedzialam ze przyjdzie a we wtorek wyjezdzam nad morze i już bedzie po :-)
karola1507
To tyle dobrze Julka. A ja wyjeżdżam nad morze 24 a koło 27 mam mieć dni płodne z których nie skorzystamy bo będziemy brać leki:-/ szkoda ze tak wypadło ale nie ma tego złego. Teraz to już musi być dobrze.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja się cieszę, chce się nad morzem wyluzować, wypocząć, wrócę i pójde do gina na monitoring, będziemy działać z nowymi siłami wypoczęci ;-)
karola1507
A najgorsze ze będziemy nad morzem i poscik. No masakra
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
współczuje karola, ale później sobie to "odbijecie" ;-)