reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę 35+ :)

reklama
@Gondzi_a mam pytanko bo pisalaś wczesniej, ze w tym udanym cyklu puściłaś na luz, a jak bylo z przytulankami przed owu czy po? I faktycznie tylko raz i zalapalo?
sorki za pytania ale bardzo mnie to ciekawi;)
Przytulanki też na luzie i sex był tylko raz dzień przed owu. Domyślam się że owu była w 14dc bo wtedy miałam śluz płodny i ból jajników .

Hej dziewczyny! A jak Wy zyjecie? Który dzien macie cyklu? Ja dzis jade na monitoring- 10 dc.
Ale cudowne wieści, ze u nas pojawiaja sie dwie kreseczki @Gondzi_a jak bardzo dajesz Nam nadzieje, ciesze sie Twoim szczesciem 😚

Hej hej kobietki, u mnie dzis 24/27dc, 10dpo. Nie mam wielkich nadziei na ten cykl - objawowo nic sie nie dzieje. Czekam grzecznie na termin @ i zobaczymy. Wyniki partnera juz prawie sa, powinny zawitac do skrzynki jutro lub pt.

@Gondzi_a jak beta????

Hej hej kobietki, u mnie dzis 24/27dc, 10dpo. Nie mam wielkich nadziei na ten cykl - objawowo nic sie nie dzieje. Czekam grzecznie na termin @ i zobaczymy. Wyniki partnera juz prawie sa, powinny zawitac do skrzynki jutro lub pt.

@Gondzi_a jak beta????
Czasami brak objawów to też objaw 😉 trzymam kciuki ✊

Wczoraj beta była 343 i jutro robię powtórkę, oby było wszystko dobrze 🙂

reklama
My sie nie staramy :)
Udało się czy odpuszczacie? Ja w sumie też nie mogę nazwać staraniem. To pierwszy cykl i albo to zbieg okoliczności że dopadło mnie przeziębienie i sforsowalam się albo tak szybko odczuwam dolegliwości ciążowe. W poprzedniej ciąży też tak szybko miałam. Bolą mnie piersi bardzo. Zobaczymy.

Do góry