reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

Ja wiem ze pewnosci nie ma, ale gdyby nie ten pecherzyk to cierpliwie i bez paniki bym czekala. Niestety, ten pecherzyk wydaje sie o wszystkim przesadzac bo o ile np z za duza przeziernoscia karkowa czesto rodza sie zdrowe dzieci, mimo ze to sugeruje wady, to z.pecherzykiem za duzym nie slyszalam o tym zeby sie zdrowe rodzily. Z reguly poronienia a jak juz nie dojdzie do poronienia do powazne choroby, martwe porody.

reklama
Nie znam się na wadach genetycznych, ale sledze watek od poczatku i przesylam Ci mase pozytywnej energii zebys przetrwala ten ciezki czas [emoji8]

Wracam i ja... Niestety, po raz drugi ciąża biochemiczna.....po jakiś 2 tygodniach względnie poskladalam się do kupy,więc wracam,żeby trzymać za Was kciuki 🙂a może i do mnie z czasem uśmiechnie się szczęście

My w maju zaczęliśmy się starać o dziecko. Maju po owu miałam biochemiczna cienie kresek na teście i beta z 18 spadła na 7,5. Po wizycie u lekarza dostałam zielone światło, ze wszystko jest ok nic tam nie zostało. W czerwcu kolejny cykl staran i owocny. Słyszałam, ze po biochemicznej łatwiej zajść w ciąże. 😊 i czerwcu test zrobiony 3 dni przed terminem @ wyszły dwie tluste krechy, a beta następnego dnia 489,0 po 48 h 1777,0😊 Będzie dobrze 😘😘😘😘
Hej, jeśli dobrze rozumiem zaszłaś w następnym cyklu? Mi lekarz kazał odczekać dwa cykle i boje się że w tym czasie mój organizm może "zapomnieć" jak zachodzi się w ciążę.

Hej, jeśli dobrze rozumiem zaszłaś w następnym cyklu? Mi lekarz kazał odczekać dwa cykle i boje się że w tym czasie mój organizm może "zapomnieć" jak zachodzi się w ciążę.
Hej, tak ja zaszłam od razu w kolejnym cyklu. :) Jeżeli organizm oczyścił się sam to próbowałabym jak najbardziej w kolejnym cyklu 👍🏻 aktualnie jestem w 35 tc :) Powodzenia

Mam pytanie do dziewczyn po biochemicznej. Jestem drugą dobę po odstawieniu progesteronu. Długo czekałyście na krwawienie po odstawieniu progesteronu?

reklama