reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

Mnie też podbudowała świadomość, że jednak miałam owulację, to w końcu się uda 😊
U mnie problemem okazały się cykle bezowulacyjne. Jak dostałam leki udało się za drugim razem. Więc jakie było rozczarowanie, gdy po prawie dwóch tygodniach zaczęło się krwawienie.. Na szczęście się udało i mały ma już pół roku. Ale jestem ciekawa jak będzie teraz przy kolejnym..
Długo się staracie? 😉

reklama
U mnie problemem okazały się cykle bezowulacyjne. Jak dostałam leki udało się za drugim razem. Więc jakie było rozczarowanie, gdy po prawie dwóch tygodniach zaczęło się krwawienie.. Na szczęście się udało i mały ma już pół roku. Ale jestem ciekawa jak będzie teraz przy kolejnym..
Długo się staracie? 😉
4 miesiace

A brałaś leki w kolejnym cyklu po biochemie? Ja walczę z tarczyca od lutego nie chce zejść poniżej 2. Teraz zmieniam lekarza może uda się zejść chociaż do 1.5. Dzięki że się odezwałaś [emoji3059] właśnie tego potrzebuje w 20 dc [emoji846] za 4 dni lecę na progesteron [emoji110]
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Ja też miałam w maju w zeszłym roku ciąże biochemiczną. Później okres w czerwcu i się udało. Każdej z Was życzę, żeby tak szybko poszło. Wiem jakie to rozczarowanie, zwłaszcza gdy tak długo się człowiek stara. Gdyby robić betę tydzień po terminie @ to pewnie by nawet nie było wiadomo. Ale nie ma się co załamywać. Głowa do góry i działać [emoji9]
Ja po tej biochemicznej stwierdziłam, że przynajmniej wiem, że mogę mieć dzieci więc w końcu musi się udać.

A brałaś leki w kolejnym cyklu po biochemie? Ja walczę z tarczyca od lutego nie chce zejść poniżej 2. Teraz zmieniam lekarza może uda się zejść chociaż do 1.5. Dzięki że się odezwałaś [emoji3059] właśnie tego potrzebuje w 20 dc [emoji846] za 4 dni lecę na progesteron [emoji110]
W maju wyszła biochemiczna. Po tym krwawieniu lekarz chciał zobaczyć czy owu wróci. Nie było to wywołał. Okres 18 czerwca i znowu dostałam clo, wtedy się udało. O tej tarczycy tak pomyślałam, bo moja kuzynka miała minimalnie za wysoką. Jak zeszła to udało się im w pierwszym cyklu. Miała tak dwa razy

Witajcie dziewczyny,
Czy są tutaj dziewczyny krótko po ciąży biochemicznej?
Jak się macie? Ile upłynęło od poronienia? Jakie przyszłe plany w temacie starań?

Chciałabym żebyśmy tutaj stworzyły kącik dużego wsparcia ☺
Miłego wieczoru ❤❤❤
Hej. Ja zaszlam od razu po biochemicznej. Aktualnie 30tc 😊🥰 rozmawialam rowniez z co najmniej 5 osobami ktore tez zaszly od razu po biochemicznej.

reklama
Hej. Ja zaszlam od razu po biochemicznej. Aktualnie 30tc [emoji4][emoji3059] rozmawialam rowniez z co najmniej 5 osobami ktore tez zaszly od razu po biochemicznej.
Hej [emoji846] byłaś wspomagana w kolejnym cyklu jakimiś lekami? Gratuluję [emoji3059] u mnie na wynik starań trzeba poczekać conajmniej do kolejnej soboty [emoji110]