reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

Mnie też podbudowała świadomość, że jednak miałam owulację, to w końcu się uda 😊
U mnie problemem okazały się cykle bezowulacyjne. Jak dostałam leki udało się za drugim razem. Więc jakie było rozczarowanie, gdy po prawie dwóch tygodniach zaczęło się krwawienie.. Na szczęście się udało i mały ma już pół roku. Ale jestem ciekawa jak będzie teraz przy kolejnym..
Długo się staracie? 😉

reklama
U mnie problemem okazały się cykle bezowulacyjne. Jak dostałam leki udało się za drugim razem. Więc jakie było rozczarowanie, gdy po prawie dwóch tygodniach zaczęło się krwawienie.. Na szczęście się udało i mały ma już pół roku. Ale jestem ciekawa jak będzie teraz przy kolejnym..
Długo się staracie? 😉
4 miesiace

A brałaś leki w kolejnym cyklu po biochemie? Ja walczę z tarczyca od lutego nie chce zejść poniżej 2. Teraz zmieniam lekarza może uda się zejść chociaż do 1.5. Dzięki że się odezwałaś [emoji3059] właśnie tego potrzebuje w 20 dc [emoji846] za 4 dni lecę na progesteron [emoji110]
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! Ja też miałam w maju w zeszłym roku ciąże biochemiczną. Później okres w czerwcu i się udało. Każdej z Was życzę, żeby tak szybko poszło. Wiem jakie to rozczarowanie, zwłaszcza gdy tak długo się człowiek stara. Gdyby robić betę tydzień po terminie @ to pewnie by nawet nie było wiadomo. Ale nie ma się co załamywać. Głowa do góry i działać [emoji9]
Ja po tej biochemicznej stwierdziłam, że przynajmniej wiem, że mogę mieć dzieci więc w końcu musi się udać.

A brałaś leki w kolejnym cyklu po biochemie? Ja walczę z tarczyca od lutego nie chce zejść poniżej 2. Teraz zmieniam lekarza może uda się zejść chociaż do 1.5. Dzięki że się odezwałaś [emoji3059] właśnie tego potrzebuje w 20 dc [emoji846] za 4 dni lecę na progesteron [emoji110]
W maju wyszła biochemiczna. Po tym krwawieniu lekarz chciał zobaczyć czy owu wróci. Nie było to wywołał. Okres 18 czerwca i znowu dostałam clo, wtedy się udało. O tej tarczycy tak pomyślałam, bo moja kuzynka miała minimalnie za wysoką. Jak zeszła to udało się im w pierwszym cyklu. Miała tak dwa razy

Witajcie dziewczyny,
Czy są tutaj dziewczyny krótko po ciąży biochemicznej?
Jak się macie? Ile upłynęło od poronienia? Jakie przyszłe plany w temacie starań?

Chciałabym żebyśmy tutaj stworzyły kącik dużego wsparcia ☺
Miłego wieczoru ❤❤❤
Hej. Ja zaszlam od razu po biochemicznej. Aktualnie 30tc 😊🥰 rozmawialam rowniez z co najmniej 5 osobami ktore tez zaszly od razu po biochemicznej.

reklama
Hej. Ja zaszlam od razu po biochemicznej. Aktualnie 30tc [emoji4][emoji3059] rozmawialam rowniez z co najmniej 5 osobami ktore tez zaszly od razu po biochemicznej.
Hej [emoji846] byłaś wspomagana w kolejnym cyklu jakimiś lekami? Gratuluję [emoji3059] u mnie na wynik starań trzeba poczekać conajmniej do kolejnej soboty [emoji110]