reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
oooo to jestem lepszej myśli, chociaż i tak mam w planach jeśli teraz się nie uda wybrać się na badania hormonów
Ja miałam w tym miesiącu tak dziwnie z testami owu.. zrobiłam rano był pozytywny a wieczorem już negatywny, dzień wcześniej też negatywny. Czyli gdybym nie robiła dwa razy dziennie to w ogóle bym przeoczyła pozytywny wynik testu owulacyjnego. 🙂

Ja miałam w tym miesiącu tak dziwnie z testami owu.. zrobiłam rano był pozytywny a wieczorem już negatywny, dzień wcześniej też negatywny. Czyli gdybym nie robiła dwa razy dziennie to w ogóle bym przeoczyła pozytywny wynik testu owulacyjnego. 🙂
gdzieś na necie kiedys czytałam pytanie z cyklu „zapytaj lekarza” łaska pytała czy testy owulacyjne są wiarygodne lekarz odpowiedział ze prawda jest taka ze są mało wiarygodne mniej więcej coś o zbijaniu kasy.. pewnie coś w tym jest

gdzieś na necie kiedys czytałam pytanie z cyklu „zapytaj lekarza” łaska pytała czy testy owulacyjne są wiarygodne lekarz odpowiedział ze prawda jest taka ze są mało wiarygodne mniej więcej coś o zbijaniu kasy.. pewnie coś w tym jest
No dokładnie, precyzyjnie nie pokażą. Jedynie orientacyjnie 🙂 Zastanawiam się czy jak miałam 14.09 test owu pozytywny, to czy już by progesteron wyszedł podwyzszony?

w tym miesiącu zaczęłam testować od 8 dnia cyklu 11 dc kreska była najciemniejszą z wszystkich dalej zaczęła słabnąć... była dość ciemna ale nie taka jak kontrolna właśnie dziewczyny.. jak to jest owulacja teoretycznie występuje wtedy gdy kreska jest taka sama jak testowa albo ciemniejsza czy najciemniejszą z testowanych ?
Bo w cyklu którym miałam biochemiczna była tak samo ciemna jak kontrolna
ja mialam ciemniejsza lekko niz testowa ... zalaczam fote , ale i to mi nie nie dalo nie zaszlam , fakt ze wspolzylam w tym samym dniu pod wieczor i tylko raz..

Załączniki

• 20200918_190527.jpg
    20200918_190527.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama