reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Ja może za tydzieńKtóra razem ze mną na czasie testujeee?
monnkej
U mnie dopiero owulacja się zbliża ale trzymam kciukiKtóra razem ze mną na czasie testujeee?
Justi1234
Który u Ciebie dzień cyklu? Ile jesteś po owu?Która razem ze mną na czasie testujeee?
monnkej
To teścik już na pewno można robić [emoji110]Niby 30dc 15dpo... Ale w tym roku ciężko stwierdzić jakie mam cykle bo bardzo się porozjeżdżały ale wcześniej od 28do35dc
Justi1234
O to już można testować ja dopiero 17 dzień cyklu, także jeszcze muszę czekaćNiby 30dc 15dpo... Ale w tym roku ciężko stwierdzić jakie mam cykle bo bardzo się porozjeżdżały ale wcześniej od 28do35dc
w tym miesiącu zaczęłam testować od 8 dnia cyklu 11 dc kreska była najciemniejszą z wszystkich dalej zaczęła słabnąć... była dość ciemna ale nie taka jak kontrolna właśnie dziewczyny.. jak to jest owulacja teoretycznie występuje wtedy gdy kreska jest taka sama jak testowa albo ciemniejsza czy najciemniejszą z testowanych ?A który dzień cyklu? Może przesunęła się owulacja
Bo w cyklu którym miałam biochemiczna była tak samo ciemna jak kontrolna
monnkej
Taka sama lub ciemniejsza [emoji846]w tym miesiącu zaczęłam testować od 8 dnia cyklu 11 dc kreska była najciemniejszą z wszystkich dalej zaczęła słabnąć... była dość ciemna ale nie taka jak kontrolna właśnie dziewczyny.. jak to jest owulacja teoretycznie występuje wtedy gdy kreska jest taka sama jak testowa albo ciemniejsza czy najciemniejszą z testowanych ?
Bo w cyklu którym miałam biochemiczna była tak samo ciemna jak kontrolna
reklama
czyli dwa cykle bezowulacyjne... ehhTaka sama lub ciemniejsza [emoji846]