reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
Niby 30dc 15dpo... Ale w tym roku ciężko stwierdzić jakie mam cykle bo bardzo się porozjeżdżały ale wcześniej od 28do35dc

A który dzień cyklu? Może przesunęła się owulacja
w tym miesiącu zaczęłam testować od 8 dnia cyklu 11 dc kreska była najciemniejszą z wszystkich dalej zaczęła słabnąć... była dość ciemna ale nie taka jak kontrolna właśnie dziewczyny.. jak to jest owulacja teoretycznie występuje wtedy gdy kreska jest taka sama jak testowa albo ciemniejsza czy najciemniejszą z testowanych ?
Bo w cyklu którym miałam biochemiczna była tak samo ciemna jak kontrolna

w tym miesiącu zaczęłam testować od 8 dnia cyklu 11 dc kreska była najciemniejszą z wszystkich dalej zaczęła słabnąć... była dość ciemna ale nie taka jak kontrolna właśnie dziewczyny.. jak to jest owulacja teoretycznie występuje wtedy gdy kreska jest taka sama jak testowa albo ciemniejsza czy najciemniejszą z testowanych ?
Bo w cyklu którym miałam biochemiczna była tak samo ciemna jak kontrolna
Taka sama lub ciemniejsza [emoji846]

reklama