malinowelove
Fanka BB :)
O to i tak szybko Wam poszło odstawienie!Mleko się skończyło. W ciągu doby karmiłam tylko do snu czyli 2 razy. Dzisiaj mija 4 dzień od kiedy nie karmie do snu. 3 dni był płacz ale po 10 minutach zasypiała. Dzisiaj zasnęła w mniej niż 4 minuty. Miesiąc temu wprowadziliśmy jej przytulankę.
A ja czuje się dobrze, w ogóle nie czuje tej ciąży. Ominęły mnie mdłości wymioty itp, teraz tylko czasami brzuch ciągnie ale to zrozumiałe bo jestem z młoda 24h.
A ty?
Tylko się cieszyć, że tak przebiega ciąża! Tym bardziej właśnie przy Młodej, jak też jesteście same itd.. A w pierwszej ciąży też w miarę się czułas, czy zupełnie inna ciąża? Są już jakieś podejrzenia odnośnie płci, czy to jeszcze za wcześnie?
Ja w sumie nie wiem czy organizm tak zareagował na zapłodnienie czy to jakiś wirus jelitowki ale w czwartek wieczorem wymiotowałam i od czwartku nie mija biegunka, a w sobotę rano cień na teście i beta 14,5.. Zobaczymy jak będzie dalej Młody ma istną mamoze, tylko u mnie na rękach, ze mną do łazienki i wszędzie, Narzeczony w sumie cały dzień w pracy, wraca o 21, więc też jesteśmy sami, ale kto da radę jak nie my Kobiety..