reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania dla mam i kp

Mam betę z dzisiaj. 404 😍 dwa dni temu 140 więc przyrost ładny. To jeszcze o niczym nie świadczy. Lekarz poz chciał mi dać luteinę patrząc na wynik proga , ale mówię że w ciemno nie chce brać i już poczekam na wyniki na poniedziałek i wtorkową wizytę u gina. Zaraz sprawdzę czy są wyniki TSH, ft4, tf3, i morfologii

reklama
Sorki za spam. Morfologia ok, ft3 chyba ok, tuż przy górnej granicy, TSH mi skoczyło o ponad dwa razy nagle bo z miesiąc temu miałam 0.8 a teraz 2.09.

Mam betę z dzisiaj. 404 😍 dwa dni temu 140 więc przyrost ładny. To jeszcze o niczym nie świadczy. Lekarz poz chciał mi dać luteinę patrząc na wynik proga , ale mówię że w ciemno nie chce brać i już poczekam na wyniki na poniedziałek i wtorkową wizytę u gina. Zaraz sprawdzę czy są wyniki TSH, ft4, tf3, i morfologii
Badałas progesteron jeszcze raz ?

Zbadam w poniedziałek, bo ktoś tak mówił żebym po ok tygodniu sprawdziła, że rośnie skokowo. 🤷
Ja badałam razem z betą co 2 dni. Chodzi o to że progesteron powyżej 25 praktycznie wyklucza CP wiec jak beta tak urosła to progesteron tez mógł skoczyć. Jeśli nie to do obserwacji.

@Marcemma90 jak się dziś czujesz? Przestały jajniki tak ciągnąć?
Nie, ale pociesza mnie to że dwa bolą. Mnie z kolei jakieś przeziębienie dorwało. Gardło mnie boli strasznie. Na szczęście nie mam gorączki czy podwyższonej mocniej temp. Ja się tak nakręciłam, że chyba nie przeżyje do wtorku, padnę na wylew czy coś podobnego🙈

Nie, ale pociesza mnie to że dwa bolą. Mnie z kolei jakieś przeziębienie dorwało. Gardło mnie boli strasznie. Na szczęście nie mam gorączki czy podwyższonej mocniej temp. Ja się tak nakręciłam, że chyba nie przeżyje do wtorku, padnę na wylew czy coś podobnego🙈
Kurde też w tamtej ciąży w pierwszym trymestrze mnie rozłożyło, podejrzewam że Covid, ale wtedy jeszcze tetsy nie były modne. Ratowałam się herbatą z imbirem, cytryną i sokiem malin, mlekiem z czosnkiem i miodem i syropem z cebuli.. A jutro to Twoje laboratorium zamknięte? Może jeszcze e jutro powtórz betę i progesteron

reklama
Kurde też w tamtej ciąży w pierwszym trymestrze mnie rozłożyło, podejrzewam że Covid, ale wtedy jeszcze tetsy nie były modne. Ratowałam się herbatą z imbirem, cytryną i sokiem malin, mlekiem z czosnkiem i miodem i syropem z cebuli.. A jutro to Twoje laboratorium zamknięte? Może jeszcze e jutro powtórz betę i progesteron
Jutro nieczynne ;) wytrzymam już do wtorku, mogłam też przeziębić sobie jajniki🤔

Do góry