reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2021

reklama
Moje starania trwają już rok , badania hormonalne mam zrobione które są przez trzech różnych lekarzy potwierdzone ,że są dobre ( dwoch endokrynologow i jednego ginekologa), teraz w październiku czeka mnie monitoring owulacji ,oby było dobrze trzymajcie kciuki 🙏

Moje starania trwają już rok , badania hormonalne mam zrobione które są przez trzech różnych lekarzy potwierdzone ,że są dobre ( dwoch endokrynologow i jednego ginekologa), teraz w październiku czeka mnie monitoring owulacji ,oby było dobrze trzymajcie kciuki 🙏
ja dopiero zaczynam starania i trzymam kciuki za Ciebie kochana ! Nie poddawaj się 😌

Witam was, co sądzicie o tym teście?

Załączniki

• IMG_20210913_102535.jpg
    IMG_20210913_102535.jpg
    876,8 KB · Wyświetleń: 92
Ciężko powiedzieć , niby ta kreseczka chciała się pojawić ale jakby coś się zadziało /jakaś reakcja chemiczna 🤔 a po jakim czasie odczytałas ten test ? I który to dzień cyklu ?
Dzień miesiączki której jeszcze nie dostałam, a test wyrzuciłam do kosza po minucie jak już widziałam że nic się nie pojawiło ale zobaczyłam na test po godzinie jak chciałam wyrzucić śmieci

reklama
Do góry