reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Zaczyna boleć mnie delikatnie brzuch no bardziej może jajniki już sama nie wiem termin na jutro mam nadzieję że franca nie przyjdzie ehhh
Mnie też pobolewa i przestaje... Teraz jeszcze doszły piersi, a dawno przed @ nie bolały. Sama nie wiem co sądzić. Jeszcze po tych cieniach z testów...Wszystko się okaże. Może Kochana Grudzień będzie magiczny??? ;)

Hej dziewczyny. Uśmiałam się dzisiaj, bo po ostatnim cyklu tak się wkurzyłam że rzuciłam gdzieś w kąt termometr, żeby mnie nie kusiło. I nie mogę go znaleźć teraz :D ale może to dobrze. Zrobiłam dwa testy dzisiaj owu, oba pozytywne tak mi się zdaje i jutro zastrzyk. Mówicie że święta będą dla nas radosne? Oby...

Hej dziewczyny. Uśmiałam się dzisiaj, bo po ostatnim cyklu tak się wkurzyłam że rzuciłam gdzieś w kąt termometr, żeby mnie nie kusiło. I nie mogę go znaleźć teraz :D ale może to dobrze. Zrobiłam dwa testy dzisiaj owu, oba pozytywne tak mi się zdaje i jutro zastrzyk. Mówicie że święta będą dla nas radosne? Oby...
Nie szukaj go ;) Powodzonka !!!

Hahha mam tak samo, nie mam pojecia gdzie on jest 😂

reklama
Witajcie dziewczyny!
Nieśmiało dopisuje się do wątku... Chciałam zapytać czy są tu dziewczyny w moim wieku (34), które starają się o pierwszą ciąże?? My staramy się od wakacji i nic.... Zaczynam się zastanawiać czy coś jest nie tak z nami. Myślę też w kategoriach kary że tak długo zwlekalismy to teraz się nie uda, a może jestem już za stara... Choć niby gin stwierdził że u mnie ok. Na początku bałam się jak niewiem zajść, a teraz z każdym testem odczuwam rozczarowanie, więc to chyba znak że jednak bardziej chce niż nie chce. Miałam cicha nadzieję na prezent świąteczny, ale czar prysł wczoraj..
Jak to wygląda u Was? Ile czasu się staracie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Do góry