Margaretka_s
Aktywna w BB
Na podstawie jego wzrostu itp. Chodzę nawet codziennie i wstrzykuje sobie potem ide czy zadziwiał ( za każdym razem pękł) potem dupek i luteina. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na podstawie jego wzrostu itp. Chodzę nawet codziennie i wstrzykuje sobie potem ide czy zadziwiał ( za każdym razem pękł) potem dupek i luteina. Zobaczymy
W sumie macie rację. Mi ostatnio podała lekarka jak miałam 22,8 i pękł. I zauważyłam różnice w okresie. Zawsze mi się zaczynał plamieniami, i był lekki jak nie brałam dupka. A teraz dostałam okres normalnie, i jest obfity. Może przez to, że jak była owu to ten okres wygląda tak, a wcześniej lekarz mówił że moje lekkie okresy to był brak owulacji. Pregnyl też mocno buduje śluzówkę macicy więc ma się co złuszczać. Dziewczyny jeszcze trochę miesiąc staran i ja będę mogła studiować ginekologię. A Wy?Tak super, że tak niby opisują, ale na wynik czekasz około 24h, wiec możesz przeoczyć moment podania i potem nie wiadomo jaki jest poziom po tylu godzinach. Chyba ze znajdziesz ekspresowe laboratorium.
ja już się czuje takW sumie macie rację. Mi ostatnio podała lekarka jak miałam 22,8 i pękł. I zauważyłam różnice w okresie. Zawsze mi się zaczynał plamieniami, i był lekki jak nie brałam dupka. A teraz dostałam okres normalnie, i jest obfity. Może przez to, że jak była owu to ten okres wygląda tak, a wcześniej lekarz mówił że moje lekkie okresy to był brak owulacji. Pregnyl też mocno buduje śluzówkę macicy więc ma się co złuszczać. Dziewczyny jeszcze trochę miesiąc staran i ja będę mogła studiować ginekologię. A Wy?
Na usg nie ma pęcherzyka?Spotkamy się na jednych Studiach hahaha
Test owulacyjny dzisiaj PIKnął ale wiem z USG i własnej obserwacji, że owulacji nie będzie. Od dzisiaj biorę duphaston i już mnie głowa boli :/ Nie lubię :/
dlatego dostałaś dupkaSpotkamy się na jednych Studiach hahaha
Test owulacyjny dzisiaj PIKnął ale wiem z USG i własnej obserwacji, że owulacji nie będzie. Od dzisiaj biorę duphaston i już mnie głowa boli :/ Nie lubię :/
Kochana ja też nie mam takiej możliwości. Więc nie jesteś sama.Oj można książkę by napisać heh.... Ja w tym.cyklu wyglupiona jestem bo te testy dziwne, choć coraz bliżej pozytywu i zazwyczaj mocniej czuje owu.... Ale coz... zobaczymy... Fajnie macie, że możecie iść na monitoring,bete... Tu wszystko inaczej.
Nie ma. Ale idąc do Ginki byłam pewna, że to cykl bezowulacyjny i to pierwszy świadomy Wcześniej pewnie też bywały ale nie zwracałam uwagi. Ogólnie co drugi cykl mam nienormalny..Na usg nie ma pęcherzyka?