reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Na podstawie jego wzrostu itp. Chodzę nawet codziennie i wstrzykuje sobie potem ide czy zadziwiał ( za każdym razem pękł) potem dupek i luteina. Zobaczymy

reklama
Na podstawie jego wzrostu itp. Chodzę nawet codziennie i wstrzykuje sobie potem ide czy zadziwiał ( za każdym razem pękł) potem dupek i luteina. Zobaczymy
Tak super, że tak niby opisują, ale na wynik czekasz około 24h, wiec możesz przeoczyć moment podania i potem nie wiadomo jaki jest poziom po tylu godzinach. Chyba ze znajdziesz ekspresowe laboratorium.
W sumie macie rację. Mi ostatnio podała lekarka jak miałam 22,8 i pękł. I zauważyłam różnice w okresie. Zawsze mi się zaczynał plamieniami, i był lekki jak nie brałam dupka. A teraz dostałam okres normalnie, i jest obfity. Może przez to, że jak była owu to ten okres wygląda tak, a wcześniej lekarz mówił że moje lekkie okresy to był brak owulacji. Pregnyl też mocno buduje śluzówkę macicy więc ma się co złuszczać. Dziewczyny jeszcze trochę miesiąc staran i ja będę mogła studiować ginekologię. A Wy?

:yes:
W sumie macie rację. Mi ostatnio podała lekarka jak miałam 22,8 i pękł. I zauważyłam różnice w okresie. Zawsze mi się zaczynał plamieniami, i był lekki jak nie brałam dupka. A teraz dostałam okres normalnie, i jest obfity. Może przez to, że jak była owu to ten okres wygląda tak, a wcześniej lekarz mówił że moje lekkie okresy to był brak owulacji. Pregnyl też mocno buduje śluzówkę macicy więc ma się co złuszczać. Dziewczyny jeszcze trochę miesiąc staran i ja będę mogła studiować ginekologię. A Wy?
ja już się czuje tak

Spotkamy się na jednych Studiach hahaha ;)
Test owulacyjny dzisiaj PIKnął ;) ale wiem z USG i własnej obserwacji, że owulacji nie będzie. Od dzisiaj biorę duphaston i już mnie głowa boli :/ Nie lubię :/

Oj można książkę by napisać heh.... Ja w tym.cyklu wyglupiona jestem bo te testy dziwne, choć coraz bliżej pozytywu i zazwyczaj mocniej czuje owu.... Ale coz... zobaczymy... Fajnie macie, że możecie iść na monitoring,bete... Tu wszystko inaczej.

Oj można książkę by napisać heh.... Ja w tym.cyklu wyglupiona jestem bo te testy dziwne, choć coraz bliżej pozytywu i zazwyczaj mocniej czuje owu.... Ale coz... zobaczymy... Fajnie macie, że możecie iść na monitoring,bete... Tu wszystko inaczej.
Kochana ja też nie mam takiej możliwości. Więc nie jesteś sama.

reklama
Do góry