reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dla męża polecam witaminy pod nazwą profertil, fertil Man, fertil Man plus, androvit, aceetil, super sperm
A dla ciebie np inofem albo ovarin, pregna Star, zależy co byś chciała.
Ja polecam ExtraSperm , niska cena a warty uwagi w porównaniu do tych drogich specyfików ma super działanie
KiedyPytam
A mi lekarka powiedziała że w warzywniakach jest tyle witamin że mam jeść owoce sezonowe, teraz śliwki, gruszki jabłka itp. wcześniej maliny, borówki itp.Dla męża polecam witaminy pod nazwą profertil, fertil Man, fertil Man plus, androvit, aceetil, super sperm
A dla ciebie np inofem albo ovarin, pregna Star, zależy co byś chciała.
I przy zerowej diecie odpuścić sobie te wszystkie suplementy diety. Bo to z witaminami nie ma nic wspólnego.
I to już też słyszałam kiedyś od innego lekarza.
Że więcej chemii zjemy w tych tabletkach niż jedzac jabłko z plantacji
KiedyPytam
Tylko ze ja mam witaminy oprócz d3 na dobrym poziomie. I mąż też na nasienie ma bardzo dobre wyniki. Więc nie faszeruje my się bez sensu. Tylko folik
Aneczka85_01
A mi lekarka powiedziała że w warzywniakach jest tyle witamin że mam jeść owoce sezonowe, teraz śliwki, gruszki jabłka itp. wcześniej maliny, borówki itp.
I przy zerowej diecie odpuścić sobie te wszystkie suplementy diety. Bo to z witaminami nie ma nic wspólnego.
I to już też słyszałam kiedyś od innego lekarza.
Że więcej chemii zjemy w tych tabletkach niż jedzac jabłko z plantacji
Masz racje jeśli dobrze się odżywiasz to poza kwasem foliowym nie trzeba się suplementowac ale to naprawdę dobre gatunkowo warzywa i owoce powinnaś jeść a najlepiej ze swojego ogródka . Moja gin mówiła by jeść jak najwiecej zielonych warzyw bo to one są super na płodność . A dodatkowo wit D i kwas foliowy. Robiłam poziom wit D i mam ok wiec dostarczam go mało w ovarinie . A polecam sama wit D vigantolette , to akurat najlepiej przyswajalna
młoda1994
Ja Wit d3 mam na receptę bo biorę 15 tys jednostek 4 krople na dobę devikap.Masz racje jeśli dobrze się odżywiasz to poza kwasem foliowym nie trzeba się suplementowac ale to naprawdę dobre gatunkowo warzywa i owoce powinnaś jeść a najlepiej ze swojego ogródka . Moja gin mówiła by jeść jak najwiecej zielonych warzyw bo to one są super na płodność . A dodatkowo wit D i kwas foliowy. Robiłam poziom wit D i mam ok wiec dostarczam go mało w ovarinie . A polecam sama wit D vigantolette , to akurat najlepiej przyswajalna
mohaaa
Mój mąż bierze profertil i nasienie z 0% prawidłowych plemników wzrosło w 2,5 miesiąca do 6%, także myśle, ze super. Poza tym robi soki owocowo-warzywne w wyciskarce i pije non stopKochane Kończy mi się @, przed nami kolejny cykl starań. Proszę podpowiedzcie mi z doświadczenia/opinii Waszych lekarzy, co powinno się suplementować w tym okresie starań, zarówno jeśli chodzi o mnie, jak i o męża? Aktualnie biorę tylko Folik i nic więcej a chciałabym dziś się zaopatrzyć dla nas na najbliższe miesiące
Mimi94
Ja biorę Miovelia i Miovelia Nac. Dostępne tylko przez internet. Zalecane przy PCOS jak i przy staraniachKochane Kończy mi się @, przed nami kolejny cykl starań. Proszę podpowiedzcie mi z doświadczenia/opinii Waszych lekarzy, co powinno się suplementować w tym okresie starań, zarówno jeśli chodzi o mnie, jak i o męża? Aktualnie biorę tylko Folik i nic więcej a chciałabym dziś się zaopatrzyć dla nas na najbliższe miesiące
reklama