To akurat testy z maja, póki co powoli zaczynamy myśleć o powrocie do starańGratulacje!
No właśnie tak to jest z tymi testami:-) ja w pierwszej ciąży wogóle myślałam że taki cień blady to nie ciążą bo czekałam na dwie grube krechy:-) poszłam do lekarza a tu 6 tydzien:-)
reklama
A co byś chciała wiedzieć Kochana? Ja zrobiłam test 2 dni po terminie i miałam blada kreske. Zrobiłam test o czułości 10.na następny dzień zrobiłam rano ale kreski już nie było widać. Poszłam na bete to miałam trochę ponad 7. I tego samego dnia dostałam krwawienie. Także jeśli bym nie robiła testu nawet bym nie wiedziała o ciąży..Sytuacja dziś wygląda tak. Poszłam na betę. Wynik będzie po 18.
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tą ciąża biochemiczna? Dopiero w sumie zaczęłam się tematem interesować, przyda się każda wiedzą.
Gratulacje tak w ogóle Bo pomiędzy tymi testami dopiero dojrzała ciążowySytuacja dziś wygląda tak. Poszłam na betę. Wynik będzie po 18.
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tą ciąża biochemiczna? Dopiero w sumie zaczęłam się tematem interesować, przyda się każda wiedzą.
Spazientito
Fanka BB :)
Hej Kochana jak tam objawy ? @ się nie pojawił?
Dziękuję, że pytasz dalej ciągniemy cykl, dzisiaj 36 dc, 17 dpo i 2 dni po terminie @, @ na horyzoncie brak. Zero bólów okresowych, czasami zaboli mnie brzuch, ale to zupełnie inne uczucie - raz ciężkości, raz rozciągające, a raz kłujące. Objawów ciążowych to ja nie posiadam za bardzo, śluz mam raczej wodnisty. Piersi powiększone, dzisiaj są dość mocno widoczne żyły, nie bolą specjalnie, jedynie prawy sutek jak go mocniej dotknę. Ale czuję, że je mam, bo czasami zapieką i od czasu do czasu czuje takie mrowienie. Może i trochę mi słabo od czasu do czasu i czuje się taka bardziej zmęczona, ale mam Hashimoto więc jakoś do tego specjalnie wagi nie przywiązuje. No i szyjka macicy - dzisiaj praktycznie nie da się dosięgnąć. Temperatura dzisiaj rano delikatnie wzrosła.
@enej nie zakładaj od razu ciąży biochemicznej!
KiedyPytam
Czemu ty of razu wymyślasz biohemiczna. Rób ta betę i pisz dobra nowinę i idź nastukaj temu co ci powiedział że owu nie ma. HihiSytuacja dziś wygląda tak. Poszłam na betę. Wynik będzie po 18.
KiedyPytam
Też się zastanawiałam co u Ciebie... Serio nie testujesz w tym tygodniu???Dziękuję, że pytasz dalej ciągniemy cykl, dzisiaj 36 dc, 17 dpo i 2 dni po terminie @, @ na horyzoncie brak. Zero bólów okresowych, czasami zaboli mnie brzuch, ale to zupełnie inne uczucie - raz ciężkości, raz rozciągające, a raz kłujące. Objawów ciążowych to ja nie posiadam za bardzo, śluz mam raczej wodnisty. Piersi powiększone, dzisiaj są dość mocno widoczne żyły, nie bolą specjalnie, jedynie prawy sutek jak go mocniej dotknę. Ale czuję, że je mam, bo czasami zapieką i od czasu do czasu czuje takie mrowienie. Może i trochę mi słabo od czasu do czasu i czuje się taka bardziej zmęczona, ale mam Hashimoto więc jakoś do tego specjalnie wagi nie przywiązuje. No i szyjka macicy - dzisiaj praktycznie nie da się dosięgnąć. Temperatura dzisiaj rano delikatnie wzrosła.
adzik
Ogólnie to 31 dniowe ale teraz miałam 28 także szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia [emoji58]Jak długie masz cykle:-)? U mnie dzisiaj 4 dc to pójdziemy podobnie:-)
Obyśmy obie nie doczekały następnej @.
Moje dziecko dzisiaj 1 dzień w przedszkolu:-) nie płakała, ale mnie bardzo smutno bo jakiś etap maluszka się kończy a zaczynają obowiazki:-)
No pasowała by mi ta ciąża jak nic:-)
Oby następna @ już nie przyszła
reklama
Jejku to naprawdę wszystko idzie w dobrym kierunku całkowicie Cię rozumiem z tym testem, też nie zamierzam testować szybciej, ale naprawdę wygląda to obiecująco mocno trzymam kciuki za CiebieDziękuję, że pytasz dalej ciągniemy cykl, dzisiaj 36 dc, 17 dpo i 2 dni po terminie @, @ na horyzoncie brak. Zero bólów okresowych, czasami zaboli mnie brzuch, ale to zupełnie inne uczucie - raz ciężkości, raz rozciągające, a raz kłujące. Objawów ciążowych to ja nie posiadam za bardzo, śluz mam raczej wodnisty. Piersi powiększone, dzisiaj są dość mocno widoczne żyły, nie bolą specjalnie, jedynie prawy sutek jak go mocniej dotknę. Ale czuję, że je mam, bo czasami zapieką i od czasu do czasu czuje takie mrowienie. Może i trochę mi słabo od czasu do czasu i czuje się taka bardziej zmęczona, ale mam Hashimoto więc jakoś do tego specjalnie wagi nie przywiązuje. No i szyjka macicy - dzisiaj praktycznie nie da się dosięgnąć. Temperatura dzisiaj rano delikatnie wzrosła.