Też byłam mocno zaskoczona, aż kilka razy sprawdzałam oznaczenie na testach. Testy z 30dc, a beta w 33dc ok 500.To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25
reklama
Kasiu a jak długo miałaś krwawienie bo ja 8 dni, tylko po 5 dniu już tylko plamieniaJa mam wizytę na 6 zobaczymy co mi powie to jeśli mam to traktować jako @ to u mnie 9dc i powiem Ci że mokro okrutnie ale nie wiem co to
Dziewczyny wracam do Was mimo że nadal cykl trwa. Chciałam odpocząć od starań bo gin powiedział że cykl jest bezowulacyjny. Dziś 42dc. Temp różna i dziś spadła do 36,48. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i badam szyjkę żeby całkiem cyklu nie marnować. Poznaje własne ciało.
I tak: szyjka twardą, zamknięta i wysoko. Śluz gęsty, lepki, całkowicie nieprzejrzysty. Objawy na @ mam już 8 dzień. W cyklu bezowulacyjnym wyczytałam że to normalne. Ale test owulacyjny z dzisiaj wygląda jakby zaraz miała być owulacja..a do lekarza mam się zgłosić w 22dniu kolejnego cyklu..
Możliwe żeby była owulacja z gęstym śluzem tak późno?
I tak: szyjka twardą, zamknięta i wysoko. Śluz gęsty, lepki, całkowicie nieprzejrzysty. Objawy na @ mam już 8 dzień. W cyklu bezowulacyjnym wyczytałam że to normalne. Ale test owulacyjny z dzisiaj wygląda jakby zaraz miała być owulacja..a do lekarza mam się zgłosić w 22dniu kolejnego cyklu..
Załączniki
Powiem Ci że 1 dzień i przez 4 płakałam bardzo mało nie wiem czy to tak powinno wyglądać ogólnie @ mam skąpe i trwają 3dni na 4 plamienie i koniecKasiu a jak długo miałaś krwawienie bo ja 8 dni, tylko po 5 dniu już tylko plamienia
Spazientito
Fanka BB :)
Powiem Ci że 1 dzień i przez 4 płakałam bardzo mało nie wiem czy to tak powinno wyglądać ogólnie @ mam skąpe i trwają 3dni na 4 plamienie i koniec
Trzymaj się Kochana :* Często myślę ciepło o Tobie i @Vici32, mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie! Moje krwawienie po ciąży biochemicznej trwało 3 dni, w tym ostatni dzień było bardzo lekkie.
nnat.
Mam niemal pewność... szanuje postanowienie, czekamy razem z Tobą na test :*Dziękuję Kochana Nie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.
A nie chcesz jednak pokontrolowac owulacji testami...? Może poprobuj różnych firm.A ja z kolei miałam już nie robić testów owu bo się nie sprawdzaly w moim przypadku . I skoro mam mieć owu wtorek środa to zaczęłam dzisiaj popołudniu bo mam tylko 5 i co.... Wy 3 przed owu macie już prawej dwie kreski a u mnie ta druga jest bladziutenka..... Zaczynam podejrzewać że może ja faktycznie tego LH mam bardzo mało.
Kasiula, tule mocno :* dużo siły życzę :*Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
42 dc i dopiero byłaby owulacja?? Może skocz do ginekologa żeby ocenił co i jak....Dziewczyny wracam do Was mimo że nadal cykl trwa. Chciałam odpocząć od starań bo gin powiedział że cykl jest bezowulacyjny. Dziś 42dc. Temp różna i dziś spadła do 36,48. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i badam szyjkę żeby całkiem cyklu nie marnować. Poznaje własne ciało.
ania280891
Wiem wiem... Miałam tak samo przez dobre kilka miesięcy zanim się udało. I obiecywanie sobie, że następnym razem test dopiero przy spóźniającej się @, a ostatecznie testowanie jeszcze przed jej terminem. Straszne to jest, ale z drugiej strony chciałabym już do tego wrócić
Dokładnie, ja mimo wszystko tez wolałabym już się starać i oczekiwać, a teraz nic nie mogę robić tylko czekac na jeszcze jeden okres :/
nnat. Do gina termin dopiero na 22.09 się udało. Jak @ do tego czasu nieprzyjdzie do szlag mnie trafi.. ostatni potwierdzony cykl bezowulacyjny trwał 72dni.
Czy ktoś miał cykl.bezowulacyjny i żadnych oznak owulacji fizycznych a test wychodził prawie pozytywny?
Czy ktoś miał cykl.bezowulacyjny i żadnych oznak owulacji fizycznych a test wychodził prawie pozytywny?
KiedyPytam
Ja miałam negatywne jak miałam owulację więc tu ci nie powiem... Może dziewczyny...nnat. Do gina termin dopiero na 22.09 się udało. Jak @ do tego czasu nieprzyjdzie do szlag mnie trafi.. ostatni potwierdzony cykl bezowulacyjny trwał 72dni.
reklama
Chyba bez sensu to wogóle robić..Ja miałam negatywne jak miałam owulację więc tu ci nie powiem... Może dziewczyny...
Gdzieś wyczytałam że aby przyspieszyć @ można zrobić sobie gorąca kąpiel i popijać wino.
Zastosowałam zrobię test czy pomorze na razie przynajmniej humor mam lepszy