reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Kasiu rozumiem Cię i współczuję. Ja byłam dziś na wizycie po poronieniu. Organizm sam się oczyścil i nie muszę czekać ze staraniami. Ale ten cykl zrobię sobie przerwę. Żeby psychicznie dojść całkowicie do siebie. Lekarz tłumaczył mi, że czasem naprawdę nie mamy na to wpływu, że tak czasami się dzieje, organizm po prostu odrzuca niektóre zarodki. Trzeba się z tym pogodzić i iść dalej. Teraz lepiej mi, ta wizyta zamknęła pewien rozdział w moim życiu i muszę iść dalej, silniejsza o to przykre doświadczenie:(

Dziewczyny, spotkałyście się ze śluzem jakby płodnym przed okresem? Zazwyczaj mam biały i gęsty, a tym razem przezeoczysty i ciągnący się ...

reklama
Do góry