Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo przykro. Trzymaj się.Hej dziewczęta
Dziś mnie opuścił mój aniołek [*]
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało
a ile jesteś przed @ ?Dziewczyny, spotkałyście się ze śluzem jakby płodnym przed okresem? Zazwyczaj mam biały i gęsty, a tym razem przezeoczysty i ciągnący się ...
Bardzo mi przykro, trzymaj sięHej dziewczęta
Strasznie źle się czuje wszystko mnie boli jestem strasznie słaba i najchętniej bym zniknęła.
Widzę że coraz więcej 2 kresek jest trzymam kciuki za wszystkie oby wszystkim się udało
W sumie to powinna być wczoraj bądź dziś..a ile jesteś przed @ ?
Ja tak miałam, dużo śluzu ze potrzebowałam wkładkę a potem śluz był koloru brązowegoDziewczyny, spotkałyście się ze śluzem jakby płodnym przed okresem? Zazwyczaj mam biały i gęsty, a tym razem przezeoczysty i ciągnący się ...
Przykra wiadomość trzymaj się!Hej dziewczęta
Nie no u mnie aż tak źle nie jest.. wkładki nie potrzebuje, ale odczówam delikatną wilgoć.. Dziwna sprawa, pierwszy raz coś takiegoJa tak miałam, dużo śluzu ze potrzebowałam wkładkę a potem śluz był koloru brązowego