reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Zgłaszam się po weekendzie ;) Ja dzisiaj najpewniej 29dc, 10 dpo i 5 dni przed @. Nie mam za bardzo nadziei, bo objawów ciążowych mam absolutne zero, szyjka wydaje mi się, że jest nisko i dość twarda. Widzę, że nic z tego nie będzie i jest mi po prostu bardzo smutno. Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, którym pojawiła się druga kreska lub też wyszła pozytywna beta!

reklama
Zgłaszam się po weekendzie ;) Ja dzisiaj najpewniej 29dc, 10 dpo i 5 dni przed @. Nie mam za bardzo nadziei, bo objawów ciążowych mam absolutne zero, szyjka wydaje mi się, że jest nisko i dość twarda. Widzę, że nic z tego nie będzie i jest mi po prostu bardzo smutno. Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, którym pojawiła się druga kreska lub też wyszła pozytywna beta!
Ja 28dc tez 10 dni po i dokładnie tak samo jak u ciebie szyjka itd..... tyle ze ja nie wytrzymałam i pojechałam na betę dziś, ale 1,2 niestety

Sunshine83 i jak córeczka?
Ja zrobiłam dziś betę, @ powinien być w niedzielę a nie chcę się bawić w testy bo znów jak przy starszym dziecku wyjdzie bladzioch i będą rozmyślania. Wynik jutro po 14 i się wszystko wyjaśni.

A robiłaś już jakiś test?
Nie, to znaczy robiłam ale na tydzień przed spodziewanym okresem i nic nie pokazały co jest logiczne, a teraz w sumie mam jakieś paskowe na zapasie ale beta pewniejsza, nie chce się gubić w domysłach, szkoda że wynik dopiero jutro o to po 14.

Ja 28dc tez 10 dni po i dokładnie tak samo jak u ciebie szyjka itd..... tyle ze ja nie wytrzymałam i pojechałam na betę dziś, ale 1,2 niestety

Na beta HCG to wydaje mi się za wcześnie - zagnieżdżenie może mieć miejsce do 12go dnia po zapłodnieniu. Szyjka też czytałam, że zmienia się później, ale i tak jakoś nie mam nadziei...

reklama
A ja termin @ mam 04.09 Ale przy moich cyklach 30 dniowych wtedy powinna być, natomiast w tym cyklu miałam owu 15dc więc zatestuje w niedzielę 01.09 .

Do góry