reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
@Aneczka85_01 Oczywiście, gdyby była taka możliwość, ale niestety on nie ma umowy z NFZ, tylko ma dyżury w szpitalu w miejscowości za moim miastem.
Mój lekarz uważa, że to był przykry przypadek... nic nie zlecił... Takie standardowe postępowanie przy pierwszej stracie. Mam też córkę, więc tym bardziej mu ufam, prowadził ciążę, wszystko było dobrze.

Dziewczyny, na test zrobiłam dopiero tydzień temu, pozytywny i jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie. Mam ją dopiero za tydzień. Więc minął 2 tygodnie od testu.
Ja się umówiłam na wizytę tydzień po terminie @. Mam osobiste przekonanie że czasem jednak da się zaradzić na różne problemy i lepiej sprawdzić szybciej czy jest ok.

20190823_143937.jpg

Czy ktoś mi to wytłumaczy bo zglupialam
Skoro 20 beta była 10,30 i test z rana praktycznie nie widoczny A dziś pokazuje i to nie jest na czczo czy stał się cud ?

Zobacz załącznik 1013419
Skoro 20 beta była 10,30 i test z rana praktycznie nie widoczny A dziś pokazuje i to nie jest na czczo czy stał się cud ?

Miśka albo pozostałości i dlatego tak pokazuje jeszcze albo cud, ja na Twoim miejscu zrobiła bym jeszcze raz betę, a może się jebneli w labo?

Zobacz załącznik 1013419
Zrób jeszcze raz betę dla pewności. Może innej firmy i czułości miałaś test dlatego wtedy był mało widoczny a ten bardziej? W każdym razie lepiej się upewnić.

reklama
Do góry