reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
@Spazientito pewnie ze za wcześnie [emoji6] jeszcze kilka dni, cierpliwie poczekajmy żeby móc wyrokowac ;)

Ja robię test 7 września, tydzień po terminie @ - chyba, że @ przyjdzie. I nic mnie nie zmusi do zrobienia testu wcześniej po moich przejściach z ciążą biochemiczną. Wszystkie objawy mam zamiar ignorować o ile będą, bo w tamtym miesiącu byłam pewna, że jestem w ciąży do pewnego momentu i nic :oops:o_O

IMG_20190822_185801.jpg

A do tego profesora, który Ci zlecił te badania kiedy idziesz? Nie dołuj się, trzeba jak najszybciej wdrożyć leczenie i będzie lepiej. Naprawdę dobrze, że coś z tych badań wyszło, w końcu można coś zacząć leczyć u Ciebie!

Tak, blokuje poronienie ciąży biochemicznej. Odstaw ją i powinno pójść. Nie, ja tak naprawdę nie miałam za bardzo objawów ciążowych w ogóle, mimo że beta u mnie doszła do mniej więcej 600 z kawałkiem. Ja po spadku już nie potwierdzałam niczego, tylko odstawiłam leki i za 5 dni zaczęła się @.

Przepraszam, że zapytam, ale na jakim etapie poroniłaś ciążę? Było już coś widać na USG?

Chciałabym, ale raczej się nie nastawiam - objawów brak jakichkolwiek (chociaż 6 dpo to chyba za wcześnie na cokolwiek ;)).
Mam pojsc po monitoringu. Coś będę więcej wiedzieć. Mamcia_86 pisze że jej lekarz kazał jeszcze sprawdzić lh i FSH w 14-16 dc. I tak też zrobię. A potem progesteron w 22 i może też zrobie coś jeszcze. I będę miała pełen obraz co?

@Spazientito to był prawie 6 tydzień. Mega wcześnie, na pierwszym usg w połowie 4tyg nie było widać nic poza zgrubionym endometrium. Myślę, że mogła to być tak na prawdę ciąża biochemiczna, może wcale się nie zagnieździła. Tak czy siak stracona ale nie poddajemy się.

reklama
Do góry