Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak myślę, może gdybyś całkowicie nie była powinno być poniżej 1 chyba nie, a tak to za jakieś dwa trzy dni.. może pojawić się coś innegoSmerfetka może za wcześnie
No coś ty, moim zdaniem te min 10 dni musi być, a 14 to jest tak idealnie wytrzymaszJa zaczynam wątpić w siebie że się udało ehh to czekanie jestem 8 dni po owu jak myślicie czy beta coś pokaże
No to jeszcze troszkę ten czas noNo coś ty, moim zdaniem te min 10 dni musi być, a 14 to jest tak idealnie wytrzymasz
Kasiulka wytrzymaj jeszcze do 10 dni chociaż wiem, że CiężkoJa zaczynam wątpić w siebie że się udało ehh to czekanie jestem 8 dni po owu jak myślicie czy beta coś pokaże
Napisała że beta 1,2.. więc myślę że teraz potrzebuje chwilę dla siebie.Smerfetko odezwij się, trzymasz nas w niepewności