Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No najgorzej jak człowiek sobie zaplanuje a cykl się poprzesuwa. Nie jestem pewna czy owulacja była akurat wtedy czy jak już byłam w domu. Ale powiedzmy że taka wersja będzie dla maleństwaCos widocznie jest w tych wyjazdach na wakacje..... Tylko jak tu zajść na wakacjach jak się ma wyjazd zaplanowany i już się wie że akurat przyjdzie okres bo poprzedni cykl się skrócił .. hehehe czasami myślę że mnie ktoś nieźle przeklął. Nie pamiętam już kiedy byłam na urlopie bez okresu
A to wspaniała historia czy przy tym leku było ryzyko ciąży bliźniaczej? I ile miesięcy brałaś ten lek?No najgorzej jak człowiek sobie zaplanuje a cykl się poprzesuwa. Nie jestem pewna czy owulacja była akurat wtedy czy jak już byłam w domu. Ale powiedzmy że taka wersja będzie dla maleństwa
Dajesz nam nadzieję... Że i nam się uda. A mi szczególnie. Ja tak naprawdę problem mam z niedomoga lutealna i nieregularnymi cyklami i do tej pory nie miałam szansy nawet się przytulać za bardzo a od 3 cykli mogę i nic z tego nie wychodzi. Ale powiedział mi lekarz że jeszcze z 2-3 miesiące i jak nic to stymulujemy. Ja się przed tym wzbraniam ale zaczynam widzieć.... Że nie ma co czekać tylko brac i działaćPowiem szczerze że nie pytalam o to lekarza. To był mój pierwszy cykl z tym lekiem
Super Gratuluję ! koleżanka też z PCOSzaszła w 1 cyklu po stymulacji owulacjiHmm, moje jajniki wskazują na PCOS i wydaje mi się że przez to nie mogłam zajść. Wydaje mi się że ten lek pomógł. Bo akurat teraz kiedy go wzięłam to się udało. Może warto przemyśleć kwestie tej stymulacji. Trzymam kciuki mocno tymczasem uciekam spać, bo dużo emocji miałam jutro do pracy. Dobranoc
Pokaż ten test ? ale coś czuję że Tobie też sie udało ! ale super tu widzieć tyle pozytywówNie mogłam wytrzymać zrobiłam test... u mnie też się pojawia jakiś taki cień cienia, ale nie wiem czy to nie wytwór mojej wyobraźni jest bardzo cieniutenka blado różowa kreska. Ja widzę moja bf też widzi, ale chyba zostaje czekać mi do jutra.