reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Tez mieszkam w UK i zgadzam sie. Ciaza do 12 tyg to nie ciaza. Badania podczas ciazy? Eee gdzie tam brzuch zmierza cisnienie tez plus waga i koniec. Ostatnio wynalazlam prywatna przychodnie i za samo badanie bhcg z krwi licza sobie £53 masakra jakas
Otoz to... i jesli minie magiczne 12tyg to dwa usg na cala ciaze (!). Chyba ze za kase - 89f...

Dziewczyny zrobiłam test owu nawet nie ma cienia kreski testowej więc raczej jestem już po owu lub nie było wogule. Szkoda testów na ten cykl. Poczekam na @ i od kolejnego cyklu będę testowała i zobaczymy czy coś pokażą. Więc myślę że jak owu byla tak jak miałam to plamienie i różowy śluz czyli 14dc to okres powinien przyjść na 28dc albo góra 30dc nie później. A dzisiaj mam 19dc

Ja zrobiłam test owu i delikatna 2 krecha. 11dc
Ja mam dzisiaj 19dc więc jeśli miałabym dostać miesiączke tak jak w poprzednim cyklu to by pokazało blada kreskę A nie ma nic Ani cienia kreski więc jestem już po owu lub wogule nie było piku LH zobaczymy co pokaże przyszły cykl i czy testy coś pokażą.

Ja mam dzisiaj 19dc więc jeśli miałabym dostać miesiączke tak jak w poprzednim cyklu to by pokazało blada kreskę A nie ma nic Ani cienia kreski więc jestem już po owu lub wogule nie było piku LH zobaczymy co pokaże przyszły cykl i czy testy coś pokażą.
Delikatna kreska wychodzi praktycznie zawsze.. dopiero tak samo ciemna jest pozytywna..
20190513_182045.jpeg

reklama
Ja to zaraz bede sie ogarniac do spania.. brzuch mnie boli jak bym miala okres zaraz dostac.. juz mnie to wkurza.. 3 czerwca mam wizyte u gina to bede go maglowac od czego to moze byc.. bo ile mozna.. jestem w srodku cyklu.. owulacja juz za mna.. starania byly ale na implantacje to za wczesnie.. a brzuch boli caly czas.. wsciec sie idzie

Do góry