Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja Ci zazdroszcze.. ja jeszcze 1h15m.. czuje ze umieram [emoji23]Ja już w domu ,jakoś mi dzisiaj wesoło chyba to wasza zasługa
Tzn ze zakochany [emoji23]Ojjj....ale mój przesolił zupę
On lubi gotować ale niekiedy przesadza z przyprawamiTzn ze zakochany [emoji23]
Ciesz sie ze to moj Ci nie gotuje.. ogien maksymalny [emoji23]On lubi gotować ale niekiedy przesadza z przyprawami
Ja przy cyklach 28 dniowych robię testy owu od 8-9 dnia . Zazwyczaj ok 5 sztuk używam .
No to ja w takim razie zaczynam już dziś. Jak mi testów zabraknie to dokupię... po 2 stronie ulicy mam Rossmann.Ja mam cykle 28-30 i wyczytałam ze od ok 10-12 dnia powinno się zacząć testy bo organizm lubi płakać figle
Najlepiej wybrać się na obserwacje owu wtedy wszytko jasne jest i jeśli nie ma pęcherzyków czy też mają problem z pękaniem to gin zapisze odpowiednie lekiDlatego ja powtarzam.. pozytywny test owu mowi tylko o gotowosci pecherzyka do pekniecia.. ale nie gwarantuje ze on peknie.. ani ze w srodku bylo jajeczko..
Ja kupowałam na allegro bo wychodzą mega tanio wiem że to może być trochę dziwne ale ona maja nam tylko delikatnie pomóż więc po co przepłacać na te które za 5 szt trzeba dać z 30 zł albo więcejNo to ja w takim razie zaczynam już dziś. Jak mi testów zabraknie to dokupię... po 2 stronie ulicy mam Rossmann.
A ja już w drodze do domu [emoji847] co prawda godzinka jazdy ale ważne że już poza zakładem pracy [emoji28]