reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ale test clearblue jest wielokrotnego użytku tylko bym potrzebowała te końcówki i co cykl muszę kupować cała paczkę z clearblue?
Jest ' wielokrotnetgo ' użytku dopóki nie skończą Ci się paski z opakowania, bo jak się skończą to tak czy siak musisz kupić nowe opakowanie, bo samych pasków dokupić nie można :)

reklama
Aha juz rozumiem. Też je używasz?
Kupiłam raz.. tylko ciut inne. Na moich jak buźka migała to były dni płodne, a jak buźka stała czyli nie migała była owulacja .. w tym właśnie cyklu kiedy ich używałam zaszłam w drugą ciążę. A teraz odkąd mam monitoring nie używałam testów owu :)

Kupiłam raz.. tylko ciut inne. Na moich jak buźka migała to były dni płodne, a jak buźka stała czyli nie migała była owulacja .. w tym właśnie cyklu kiedy ich używałam zaszłam w drugą ciążę. A teraz odkąd mam monitoring nie używałam testów owu :)
Aha rozumiem. No ja mam że jeśli jest puste kółko to owu nie ma A jak się pojawi buźka uśmiechnięta to jest owu dobrze rozumiem. Nigdy takich nie robiłam. Zawsze miałam takie zwykłe paskowe z apteki lub A allegro jak mieszkałam jeszcze w Pl

Aha rozumiem. No ja mam że jeśli jest puste kółko to owu nie ma A jak się pojawi buźka uśmiechnięta to jest owu dobrze rozumiem. Nigdy takich nie robiłam. Zawsze miałam takie zwykłe paskowe z apteki lub A allegro jak mieszkałam jeszcze w Pl
Tak dokładnie tak.. puste kółeczko nie ma dni płodnych uśmiech to dni płodne :) z tańszych testów polecam David owulationstest z eBay :)

Właśnie.. ja chodzę do szkoły, pracuje wiadomo obowiązki w domu też są, ale z tyłu głowy myśl zawsze jest.. :( Nie umiem sobie z tym poradzić :/
Ja tak samo niby tyle obowiązków i ciągle staram się czymś zająć ale myśli wracają co rusz i potem ciężko mi się skoncentrować na tym co robiłam :-).
Często przeglądam rzeczy dla dzieci, do wystroju pokoju itp.
Ja już uda mi się to napewno wpadnę w "piłkoszał" przygotowań :-) tak miałam przy synku, ja to bardzo baaaaaaardzo lubię [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja tak samo niby tyle obowiązków i ciągle staram się czymś zająć ale myśli wracają co rusz i potem ciężko mi się skoncentrować na tym co robiłam :-).
Często przeglądam rzeczy dla dzieci, do wystroju pokoju itp.
Ja już uda mi się to napewno wpadnę w "piłkoszał" przygotowań :-) tak miałam przy synku, ja to bardzo baaaaaaardzo lubię [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Też tak miałam, ale w ciąży po stracie nie kupię nic.. dopiero jak szczęśliwie urodze i dojdę do siebie pojadę na mega wypasione zakupy dla maleństwa!
A mogę wiedzieć ile się już starasz i w jakim wieku masz dziecko?

reklama
Też tak miałam, ale w ciąży po stracie nie kupię nic.. dopiero jak szczęśliwie urodze i dojdę do siebie pojadę na mega wypasione zakupy dla maleństwa!
A mogę wiedzieć ile się już starasz i w jakim wieku masz dziecko?
Mam synka 3,5 roku starałam się o niego ok 2 lata ze wspomaganiem. Teraz dop zaczynam wł odstawilam tabsy i czekam na pierwszy @ żeby zacząć właściwe cykle i starania, a dluuuuzy mi się. Niedługo kończę 31 lat.
Ja mam podobny plan, co Mac będę sobie odkładać kasę a gdy już ciąża będzie zaawansowana to idę sklepy grabić, palić i plądrowac :-) [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry