reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Fajny pomysł.

Mojemu to oczekiwanie chyba bardziej się udziela wystarczy że widzo reklame z dzieckiem to "boziebozie ale maleństwo" ostatnio stwierdził że brakuje mu przewijania pampersów( chyba zapomniał że jak była śmierdząca kupka to mnie wołał):-D
Moj to powiedzial ze pieluch zmieniac nie bedzie.. ale piersią chcialby karmic [emoji23]

reklama
Moj to powiedzial ze pieluch zmieniac nie bedzie.. ale piersią chcialby karmic [emoji23]
Mój nie może doczekać się swojej księżniczki, oboje bardzo chcielibyśmy aby była to dziewczynka. Już mówi, że będzie jej kupował ciuszki ''córeczka tatusia'' [emoji16]
A jak będzie chłopak to będzie synuś mamusi [emoji16]

Mój nie może doczekać się swojej księżniczki, oboje bardzo chcielibyśmy aby była to dziewczynka. Już mówi, że będzie jej kupował ciuszki ''córeczka tatusia'' [emoji16]
A jak będzie chłopak to będzie synuś mamusi [emoji16]
Moj Janek by chcial syna.. on dzieci nie ma wiec by pasowalo mu zeby był Jan Junior K. ;) i w ogole padlo ze chlopak bedzie Jaś.. a dziewuszka Maria bo ja chce po mojej mamie.. wiem ze co bedzie to i tak bedzie kochane.. ale pieluchy zmieniac bede sama [emoji23][emoji12]

Moj Janek by chcial syna.. on dzieci nie ma wiec by pasowalo mu zeby był Jan Junior K. ;) i w ogole padlo ze chlopak bedzie Jaś.. a dziewuszka Maria bo ja chce po mojej mamie.. wiem ze co bedzie to i tak bedzie kochane.. ale pieluchy zmieniac bede sama [emoji23][emoji12]
Ja kiedyś zajmowałam się takim maluszkiem i powiem Ci, że nawet to zmienianie pieluch jest fajne [emoji16]
U nas też pewnie byłby Jaś jakby trafił się chlopak, z kolei po dziadku mojego męża..

Niunia no co Ty.. za duzo czasu minelo.. poza tym.. wtedy bylam gowniara i mialam spokojne podejscie.. luzne.. i do staran.. i do opieki.. a teraz masakra widze po sobie.. wieksza dojrzalosc.. wieksza swiadomosc.. jak sie pojawi dziecko to chuchac i dmuchac bede.. a pamietam jak sie syn jeden czy drugi przewrocil to nawet tylka z krzesla nie podnioslam tylko wstawaj otrzep kolana i idz.. i chlopaki potem sami wolali "mama.. lezie.. ale nic sie nie śtało.. juź wśtaje.."[emoji23]
No Ty to już doświadczenie masz... Dużo spokojniej na pewno do wszystkiego podejdziesz, ja to będę matka panikara [emoji23]

Dziewczyny bardziej doświadczone w testach owu. Proszę doradzcie mi kiedy mam zacząć testowanie ? Dziś mam 11dc A średnio mój cykl trwa ok 30 dni ? Wdg tabelki w testach powinnam zacząć od 13dc teraz szukam na Internecie i pisze że od 11dc. I już zglupialam

Dziewczyny bardziej doświadczone w testach owu. Proszę doradzcie mi kiedy mam zacząć testowanie ? Dziś mam 11dc A średnio mój cykl trwa ok 30 dni ? Wdg tabelki w testach powinnam zacząć od 13dc teraz szukam na Internecie i pisze że od 11dc. I już zglupialam
Ja to powiem Ci ze robilam juz zaraz po okresie.. i dobrze ze robilam bo mialam w miedzyczasie ostry bol na jajniku i a test byl negatywny.. a potem na usg pecherzyk.. 2 dni pozniej pozytywny.. i znow bol na janikach.. wiec cialo moze tez zmylic..

reklama
Mi to obojętne czy chłopak czy dziewczynka mojemu też ale syn chce braciszka ciągle się pyta czemu jego kolega ma braciszka a on nie czemu kuzyn ma braciszka a on nie .Ostatnio liczył mama1 julcia2 cyjka3 tata1 ja2 i stwierdził że brakuje jeszcze chłopczyka :-D

Do góry