reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona, aby iść do faceta. Raz musiałam i nie miałam wyjścia i czułam się tak źle i nie komfortowo, że powiedziałam NIGDY WIĘCEJ.
Ja sobie nie wyobrażam żeby chodzić do gin do kobiety. Raz poszłam i po zrobieniu badania ginekologicznej i usg twierdziła że jestem bezplodna A pół roku później byłam w ciąży i straciłam.

Ja sobie nie wyobrażam żeby chodzić do gin do kobiety. Raz poszłam i po zrobieniu badania ginekologicznej i usg twierdziła że jestem bezplodna A pół roku później byłam w ciąży i straciłam.

To, że jedna Ci się taka trafiła, to nie znaczy, że każda. :)
Ja u jednej takiej byłam, co jak robiła mi badanie to myślałam, że padne na tym fotelu, bo była bardzo nie delikatna. A ta, do której chodzę jest bardzo delikatna i czuję się komfortowo przy kobiecie, bo ma jednak to samo co ja. A faceci to mam wrażenie, że się napalają na nasze małe :D niestety takie mam wrażenie. Mam nadzieję, że w maju się uda, to mój ostatni cykl starań, potem robię przerwę.

Ja mam termin na środę :D czy jeśli we wtorek nie przyjdzie Wam @, to testujecie, czy się wstrzymujecie?

Można testować, ale nie jest powiedziane, że wyjdzie druga kreska, bo stężenie hormonu Hcg może być jeszcze zbyt niskie. Najlepiej znów zatestować po dwóch dniach. Jak znowu nie wyjdzie to po 3 dniach i wtedy raczej będzie wiarygodny test. Chociaż zdarzają się przypadki, gdzie testy wychodzą 2 tygodnie po terminie miesiączki, ale wtedy faktycznie ta miesiączka nie może przyjść.

Ginekolodzy przed zaczeciem pracy musza brać jakieś tam leki żeby ich nie pociągalo do kobiet pod czas badania na fotelu. Ja jednak wolę do mężczyzn chodzić od 10 lat chodzę do facetów raz poszłam do kobiety bo chciałam zobaczyć jak to jest i wogule. Ale zdecydowanie jestem na nie jeśli chodzi o ginekologa kobiete. Ja zobaczę co mi powie endokrynolog i ginekolog jeśli będą widziała po rozmowie z nimi że jest jakieś zielone światło dla mnie to będę się nadal starała A jeśli nie to przestaje. Jedynie co to zajmę się regulowaniem cyklu wiesiolkiem i castagnusem.

reklama
Ginekolodzy przed zaczeciem pracy musza brać jakieś tam leki żeby ich nie pociągalo do kobiet pod czas badania na fotelu. Ja jednak wolę do mężczyzn chodzić od 10 lat chodzę do facetów raz poszłam do kobiety bo chciałam zobaczyć jak to jest i wogule. Ale zdecydowanie jestem na nie jeśli chodzi o ginekologa kobiete. Ja zobaczę co mi powie endokrynolog i ginekolog jeśli będą widziała po rozmowie z nimi że jest jakieś zielone światło dla mnie to będę się nadal starała A jeśli nie to przestaje. Jedynie co to zajmę się regulowaniem cyklu wiesiolkiem i castagnusem.

No cóż, każdy ma swoje zdanie na ten temat, ja raczej nie zdecyduje się na wizytę do faceta, chociaż moja mama chodzi i bardzo sobie chwali. Ostatnio było we wiadomościach w telewizji, że jakiś ginekolog w Polsce wykorzystywał kobiety seksualnie i poszedł siedzieć. Tak mi się teraz przypomniało.

Do góry