reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć. Widzę że dziewczyn, które po raz drugi chcą być mamusiami coraz więcej [emoji106] ja mam córkę 10lat [emoji4]
Cześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Mam 32 lata i 7 letnią córkę. Teraz nadszedł czas na zaplanowanie drugiego dziecka. Przed jakimikolwiek próbami postanowiłam zrobić badania krwi. Mam podwyższoną prolaktynę. Ale cykle mam regularne. W poniedziałek wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że będzie dobrze i nie będziemy czekać zbyt długo z sukcesem jestem po pierwszej owulacji. Ale biorąc pod uwagę poziom tej prolaktyny nie liczę na cud

reklama
Dodam jeszcze, że cytologia zrobiona i usg dopochwowe również. Lekarz powiedział nic tylko rodzić. I moje nastawienie było mega pozytywne. Ale ta prolaktyna mnie trochę podłamała. Może też niepotrzebnie się naczytałam w necie o tym.

Cześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Mam 32 lata i 7 letnią córkę. Teraz nadszedł czas na zaplanowanie drugiego dziecka. Przed jakimikolwiek próbami postanowiłam zrobić badania krwi. Mam podwyższoną prolaktynę. Ale cykle mam regularne. W poniedziałek wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że będzie dobrze i nie będziemy czekać zbyt długo z sukcesem jestem po pierwszej owulacji. Ale biorąc pod uwagę poziom tej prolaktyny nie liczę na cud
Witaj mój syn też z rocznika 2012 [emoji4]

Ja mam w kwietniu 33. Może bobas zrobi niespodziankę na urodziny. Marzy mi się pierwsze dziecko. W tym tygodniu chyba zajrzę do ginekologa. Monsz za granicę pojechał więc jest przerwa i czas na jakieś akcje. [emoji6]

Od południa dopadła mnie depresja. Dowiedziałam się jeszcze ze żona mojego kuzyna w ciąży. Wszyscy już dzieci mają, a ja próbuję i nic. Zamiast się cieszyć to siedzę i płaczę. Szlag mnie trafia. Wszystko denerwuje na domiar złego zostałam na dwa miesiące sama i totalnie nie wiem co ze sobą robić jeszcze zaraz z wrażenia @ dostanę. [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji24]

reklama
Od południa dopadła mnie depresja. Dowiedziałam się jeszcze ze żona mojego kuzyna w ciąży. Wszyscy już dzieci mają, a ja próbuję i nic. Zamiast się cieszyć to siedzę i płaczę. Szlag mnie trafia. Wszystko denerwuje na domiar złego zostałam na dwa miesiące sama i totalnie nie wiem co ze sobą robić jeszcze zaraz z wrażenia @ dostanę. [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji24]
Czas i warto trochę wyluzowac. Mam. Znajomych którzy próbowali a jak opuścili to się udało. Będzie dobrze głowa do gory

Do góry