reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie zawsze było mało ale był, przed @ 2-3 dni susza. Teraz od 6dpo najpierw gesty biały a teraz byl kremowy i bardzo dużo (nigdy aż tyle) szczególnie po siusiu na papierze, nie szczególnie na bieliźnie. Obserwuje swoje ciało i zapisuje wszystko w kalendarzu od dobrych paru miesięcy.
Jeszcze pare dni do testowania [emoji1364]

No to trzymam mocno kciuki! :* ja miałam podobnie :)

reklama
Trzymaj mamuska mocno [emoji8]
Oprócz śluzu miałaś może kłucie w macicy? Ja wczoraj lewy jajnik a dziś na środku [emoji848]

Nic nadzwyczajnego w sumie, jakieś lekkie bóle jak na @ ale mniej niż na @ własciwie ledwo zauważalne. Tylko mi było niedobrze przez dwa dni jak wychodziłam na dwór albo do domu jak się zmieniała temperatura to mnie dźwigało.

8dzien po owu no i dziefcynki dupa blada
W piatek 11d.p.o - ide znowu bo i tak beda patrzec czy zniosłam nowe jajka
Screenshot_20190108-183902_Drive.jpeg

Jestem po badaniu. Mam w prawej piersi dwie malutkie zmiany. Aczkolwiek nie są one podejrzane. Mogą wynikać z fazy cyklu. Kontrola za 3 miesiące. Ewentualnie mogą to być gruczolako włókniaki. W zupełnie innym miejscu, niż to gdzie boli.

Jestem po badaniu. Mam w prawej piersi dwie malutkie zmiany. Aczkolwiek nie są one podejrzane. Mogą wynikać z fazy cyklu. Kontrola za 3 miesiące. Ewentualnie mogą to być gruczolako włókniaki. W zupełnie innym miejscu, niż to gdzie boli.
A nie mówiłam [emoji14]
Ale 8 dzien po owulacji mogło jeszcze nie wyjsc. Zagniezdzenie moze trwac nawet do 12 dni.
NIe wszystko stracone.
Wiem. Na 5 jajek musi jakieś sie wykluć [emoji14]

reklama
Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Potwierdzam!
Jak poszłam pierwszy raz na wizyte do właśnie kobiety gina bo uważalam ze będę sie mniej wstydzić i wogole. Ale jak szybko weszlam tak szybko wyszlam. Zero czucia i wyczucia do mlodych pacjentek. A ze.mialam jako gowniara kolczyka w pępku to jeszcze mialam zjebke że jak to tak..a po jakimś czasie jak sie uspokoiło (bo stres mialam przez tą krowe) i poszlam do faceta gina to wyszlam tak uradowana i zero stresu plus pochwalił kolczyk ze tak sie ładnie błyszczy:) także taka moja mała historia na temat faceta gin.

Do góry