reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U mnie zawsze było mało ale był, przed @ 2-3 dni susza. Teraz od 6dpo najpierw gesty biały a teraz byl kremowy i bardzo dużo (nigdy aż tyle) szczególnie po siusiu na papierze, nie szczególnie na bieliźnie. Obserwuje swoje ciało i zapisuje wszystko w kalendarzu od dobrych paru miesięcy.
Jeszcze pare dni do testowania [emoji1364]

No to trzymam mocno kciuki! :* ja miałam podobnie :)

reklama
Trzymaj mamuska mocno [emoji8]
Oprócz śluzu miałaś może kłucie w macicy? Ja wczoraj lewy jajnik a dziś na środku [emoji848]

Nic nadzwyczajnego w sumie, jakieś lekkie bóle jak na @ ale mniej niż na @ własciwie ledwo zauważalne. Tylko mi było niedobrze przez dwa dni jak wychodziłam na dwór albo do domu jak się zmieniała temperatura to mnie dźwigało.

8dzien po owu no i dziefcynki dupa blada
W piatek 11d.p.o - ide znowu bo i tak beda patrzec czy zniosłam nowe jajka
Screenshot_20190108-183902_Drive.jpeg

Jestem po badaniu. Mam w prawej piersi dwie malutkie zmiany. Aczkolwiek nie są one podejrzane. Mogą wynikać z fazy cyklu. Kontrola za 3 miesiące. Ewentualnie mogą to być gruczolako włókniaki. W zupełnie innym miejscu, niż to gdzie boli.

Jestem po badaniu. Mam w prawej piersi dwie malutkie zmiany. Aczkolwiek nie są one podejrzane. Mogą wynikać z fazy cyklu. Kontrola za 3 miesiące. Ewentualnie mogą to być gruczolako włókniaki. W zupełnie innym miejscu, niż to gdzie boli.
A nie mówiłam [emoji14]
Ale 8 dzien po owulacji mogło jeszcze nie wyjsc. Zagniezdzenie moze trwac nawet do 12 dni.
NIe wszystko stracone.
Wiem. Na 5 jajek musi jakieś sie wykluć [emoji14]

reklama
Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Potwierdzam!
Jak poszłam pierwszy raz na wizyte do właśnie kobiety gina bo uważalam ze będę sie mniej wstydzić i wogole. Ale jak szybko weszlam tak szybko wyszlam. Zero czucia i wyczucia do mlodych pacjentek. A ze.mialam jako gowniara kolczyka w pępku to jeszcze mialam zjebke że jak to tak..a po jakimś czasie jak sie uspokoiło (bo stres mialam przez tą krowe) i poszlam do faceta gina to wyszlam tak uradowana i zero stresu plus pochwalił kolczyk ze tak sie ładnie błyszczy:) także taka moja mała historia na temat faceta gin.

Do góry